Adi Sînă a fost făcut praf de fanii săi. Unde a putut să se ducă în plină pandemie de coronavirus. Foto

Publicat: 10/04/2020 | 14:14

Cântărețul Adi Sîna a postat pe pagina sa de Facebook o imagine care a stârnit un val comentarii negative la adresa artistului.

În plină pandemie de coronavirus, Adi Sînă a postat un filmuleț în care apare alături de copiii lui, la plimbare cu bicicleta prin pădure.

Oamenii s-au înfuriat pentru că nu respecta obligația de a rămâne în casă și mai mult se
laudă cu asta pe conturile de socializare, punându-și astfel în pericol și copiii. Filmarea a fost postată în urmă cu o săptămână.

Iată câteva dintre reacțiile fanilor

„Statul în casa e pentru ceilalți doar. Asa inițiative ar putea avea și alții și adio efecte pozitive!!!! Măcar de ar avea bunul simt sa nu se laude cu asta!”

„Scuză-mă ca îți spun nu mai pune filmulețe cu copiii tai cum se plimb cu bicicletele în situația în care suntem poate sunt copiii ca sunt în casa de 3 săptămâni și vor și ei afara…”

„Pădurile sunt ale tuturor! Nu e aglomerat pe acolo pentru că ceilalți RESPECTĂM carantina, nu pentru că nu am avea idei pe unde să ne ascundem cu intenția de a avea momente minunate! VALABIL DACĂ FILMAREA ESTE DE DUPA DECRET”.

„Cred ca aveți curte să ieșiti la aer. Cum rămâne cu izolarea? Ru-și-ni-că! Dați exemplu negativ altora! Hai să ieșim cu toții la pădure și să ne îngrămădim cu toții acolo”.

„Nu e frumos ce faceți… păcat că alții respectă și alții nuuu…”
„Dacă filmarea nu este înainte de ordonanțele militare as întreba și eu: ce ați scris in declarație? Mai ales cu copiii..”