Adi Minune, „șeicul” de la Bagatelle Dubai. „Așa sunt zilele mele”

Publicat: 04/05/2021 | 23:57

De 1 Mai și Paște, Adrian Minune a petrecut ca un adevărat șeic, departe de România. Alături de soție și de mai mulți prieteni, celebrul cântăreț de muzică de petrecere s-a “refugiat” pe “tărâmul miliardarilor”, în Emirate, la Bagatelle Dubai. Unde a făcut un show unic, cu muzică, băuturi fine și preparate alese în sectorul pe care l-a rezervat. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la distracția faraonică organizată de artist.

În aprilie, Adrian Minune anunța unde că va petrece Paștele 2021 în Dubai, sejur de care s-a ocupat soția lui, Cati, care a dorit să-i facă o surpriză. “O să stăm o săptămână, revenim după Paști și ne apucăm de filmări și de muzică”, anunța, la momentul respectiv, artistul. Cu siguranță, cântărețul și partenera lui de viață nu vor uita momentele petrecute în Emirate, unde a avut loc o petrecere fabuloasă.

Adrian Minune, mega-chef cu manele la “Bagatelle”

În unul dintre cele mai renumite localuri din Emirate, “Bagatelle Dubai”, Adrian Minune a fost într-o formă de invidiat, tot timpul cu zâmbetul pe buze și pus pe distracție. La masa artistului au sosit doar băuturi scumpe și bucate alese. Fix cum se întâmplă în România, ospătarii au aprins, la un moment dat, artificiile și toți cei prezenți în zonă au dansat frenetic pe una dintre melodiile de succes ale manelistului, “Așa sunt zilele mele”, potrivit imaginilor intrate în posesia CANCAN.RO. (VEZI ȘI: ADRIAN MINUNE, VACANŢĂ ÎN DUBAI)

La “Bagatelle Dubai”, Adrian Minune s-a comportat ca un adevărat boss, trăgând, atunci când a simțit nevoia, dintr-un trabuc fin. A fost tot timpul în centrul atenției și, totodată, sufletul petrecerii. Reamintim că localul din Emirate este preferat de toți milionarii români care ajung în zonă. Florin Salam, Gabi Bădălău și Sorin Crețeanu sunt doar câteva dintre persoanele cu “greutate” din țară care au făcut spectacol, în ultima perioadă, în celebrul local.

Adi Minune, petrecere de vis la “Bagatelle Dubai” de 1 Mai și Paște

Afectat de pandemie, dar, în continuare, cu prestanță

Recent, în cadrul unui interviu, Adrian Minune a recunoscut că pandemia de COVID-19 l-a afectat din punct de vedere financiar, dar a precizat că este mulțumit că a petrecut mai mult timp cu familia lui. Faptul că nu a mai avut la fel de multe reprezentații ca în trecut nu l-a împiedicat, însă, să petreacă Paștele la “Bagatelle Dubai”, poate cel mai exclusivist local din Emirate.

Pe pandemie ne-am descurcat, suntem fericiți că suntem toți, că nu ne-am îmbolnăvit. Asta este viața, ne conformăm. A fost rău că nu am cântat, am plătit mai multe amenzi decât să cântăm. Asta este, când suntem în stare de urgență, o respectăm”, a spus Adrian Minune, potrivit Prima TV. (NU RATA: CINE ESTE „POTENTUL” CARE A FINANȚAT ESCAPADA „BRIGĂZII CORUPĂTOARELE” ÎN DUBAI)

Cine este Adrian Minune

Născut pe 24 septembrie 1974, în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, Adrian Simionescu este un celebru cântăreț de manele și muzică lăutărească. Adrian Copilul Minune, Adi de Vito și Adrian Minune sunt cele trei nume de scenă pe care le-a avut până în prezent. A jucat în două filme, Gadjo dilo (1997) și Furia (2002). A fost consilier local al comunei ilfovene Ștefăneștii de Jos, poziție din care a demisionat pe 20 aprilie 2011.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.