Adi de la Vâlcea crede într-una dintre teoriile conspirației legate de coronavirus! Manelistul a făcut declarații șocante despre pandemie

Publicat: 22/04/2020 | 12:33

Adi de la Vâlcea crede într-una dintre teoriile conspirației legate de coronavirus! Manelistul a făcut declarații șocante despre pandemia care a răpus 178.281 de oameni, conform unui comunicat făcut public azi, în jurul orei 12:30, iar alte 2.571.660 de persoane au fost depistate pozitiv cu dușmanul invizibil și medicii fac tot ce pot ca să-i salveze.

Citește și: Tom Hanks și Rita Wilson au devenit imuni în fața noului coronavirus și au donat sânge pentru crearea unui vaccin împotriva COVID-19

Adi de la Vâlcea susține una dintre teoriile conspirației legate de coronavirus

La scurt timp de la izbucnirea focarului de coronavirus în Wuhan au apărut numeroase teorii ale conspirației. Recent, publicația The Washington Post a analizat trei dintre cele mai vehiculate teorii ale conspirației legate de COVID-19. Prima este reprezentată de faptul că studiile în domeniul armelor biologice au dus la izbucnirea epidemiei – un fost ofițer israelian a declarat în urmă cu trei luni că noul coronavirus ar fi putut proveni dintr-un laborator conectat cu programul de arme biologice ale Chinei. Iar laboratorul la care făcea referire era cel din Wuhan. A doua teorie este aceea că boala rară a fost scăpată dintr-un laborator, iar a treia: guvernul chinez a ascuns informații și a indus în eroare întreaga planetă.

Adi de la Vâlcea susține una care este destul de greu de crezut, având în vedere toate mărturiile pacienților infectați cu SARS-CoV-2, dar și a cadrelor medicale care încearcă să îi salveze pe toți bolnavii cu COVID-19. De Ziua Internațională a Femeii, manelistul a cântat în mijlocul a 1.500 de femei la un spectacol, iar a doua zi, el și familia sa s-au autoizolat.

Nu rata: O doctoriţă româncă aflată în Italia în războiul cu noul coronavirus și-a făcut testamentul! Carmen Pantaru i-a făcut mărturii cutremurătoare lui Silviu Andrei

“Știți că am fost printre primii care au intrat în carantină (…). Am auzit niște lucruri care mi-au creat mari îndoieli și nu știu ce să mai cred. O fină de-a mea, de exemplu, s-a dus la medic și când să intre în salon – ea cu mască, iar doctora cu nimic – a sărit să o pupe. «Doamna doctor, dar nu ne protejăm, nu…», «Stai liniștită, nu e niciun virus, dar nu putem noi să spunem mai multe».”, și-a început Adi de la Vâlcea declarațiile.

Ulterior, artistul și-a continuat șirul dezvăluirilor: “Altcineva s-a dus în București, la un doctor destul de cunoscut. La fel, el cu mască, doctorul fără nicio mască. Dialogul la fel: «Stai, mă liniștit, nu e niciun virus.». Deci, două cazuri. Uite, cineva de la noi de la Vâlcea, a luat coronavirus. A fost în Anglia și acum e tot la Matei Balș. A spus că a fost ca o răceală și nu i s-a dat nimic la mână, cum ți se dau fișe la spital. Bărbatul ei a stat în casă, nu a venit nimeni să îl întrebe pe unde a fost și s-a vindecat singur în casă. Era evident că are și el coronavirus. Când prietena i-a spus de soțul ei, medicul i-a spus să ia paracetamol și îi trece. Ce mă intrigă, cum a fost și cazul bărbatului de la MAI, nu a venit nimeni să îl întrebe. M-au pus pe gânduri rău de tot. Nu vă spun să ieșiți din casă, Doamne ferește. Și eu voi sta în casă. Cuiva i-a murit un părinte și doctorii i-au spus dacă vrei o să spunem că a murit de coronavirus și o să iei bani mai mulți. Nu vi se pare ciudat că toți mor de coronavirus. Ați mai auzit că se mai moare și de altceva? Toți mor de coronavirus.

Ce vă spun sunt lucruri verificate! L-au găsit pe tatăl unui prieten mort în casă, avea trei săptămâni de când murise. Când a venit poliția și cei în măsură, a murit de coronavirus. Prietenul meu s-a certat cu ei: Domne, era bolnav de cancer. Toți trec că a murit de xoronavirus. Știți că am fost printre primii care au stat în carantină, am fost indignat când oamenii s-au dus la grătare. Puteți vedea toate afirmațiile manelistului în clipul de mai jos.

Află și: A avut multe femei, numai una și una, dar nici cu mașinile nu îi e rușine! Adi de la Vâlcea, garaj de peste jumătate de milion de euro

OMS contrazice teoria conspirației: Coronavirusul are origine animală și nu a fost creat într-un laborator

Ieri, reprezentanții Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) au dat asigurări că – potrivit tuturor elementelor disponibile – noul coronavirus este de origine animală şi că nu este vorba despre o manipulare în laborator, relatează Reuters.

“Toate probele disponbile sugerează că virusul are o origine animală şi că el nu este rezultatul unei construiri sau unei manipulări în laborator sau altundeva. Probabil că virusul este de origine animală”, a declarat într-o conferinţă de presă o purtătoare de cuvânt a OMS.

Felul în care virusul a traversat bariera între specii până la om nu este încă clar, însă există “cu siguranţă” o gazdă intermediară animal, a subliniat ea. Presa americană a dezvăluit săptămâna trecută că Laboratorul P4 al Institutului de Virusologie din Wuhan – care a fost înfiinţat în urma unui acord încheiat în 2014 de Franţa cu China în vederea prevenirii şi luptei împotriva bolilor infecţioase – ar putea să fie originea noului coronavirus, apărut în decembrie în acest oraş din centrul Chinei şi care se află la originea pandemiei COVID-19 în peste 200 de ţări din lume.

Preşedintele american Donald Trump a anunţat sâmbăta trecută că administraţia sa efectuează o anchetă în vederea stabilirii originii virusului şi felul în care s-a răspândit, ameninţând China cu consecinţe în cazul în care se adevereşte că este “responsabilă din punct de vedere ştiinţific” de pandemia covid-19.

O sursă de la Palatul Elysée declara vineri pentru Reuters că Franţa nu dispune de niciun “element factual” care să permită “coroborarea” existenţei unei legături între originea coronavirusului şi activitatea Laboratorului P4 de la Wuhan, conform jurnaliștilor de la News.ro.