Adi Bărar, șanse mici la viață după infecția cu temutul COVID: “Are comorbidități importante”. Medicii l-au intubat pe liderul trupei Cargo

Publicat: 26/02/2021 | 14:56

Chitaristul Adi Bărar este internat în stare critică la Terapie Intensivă, în Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. Medicii l-au intubat și sunt sceptici în legătură cu șansele la viață, pentru că, pe lângă infecția cu COVID-19, el suferă de mai multe afecțiuni printre care se numără şi ciroză hepatică. 

Adi Bărar, în stare critică la Terapie Intensivă

În vârstă de 61 de ani, liderul celebrei trupe rock a fost stabilizat de specialiștii timișoreni, însă, pericolul nu a trecut. Și asta pentru că organismul său este foarte slăbit, mai ales după ce a contractat virusul SARS-CoV-2.

“Artistul Adi Barar a fost internat în data de 23 feb 2021, acum două zile, venind prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă. El a fost depistat cu COVID. Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol”, a declarat Raul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, potrivit Antena 3.

După mesajul impresionant publicat ieri de colegii săi de trupă pe Facebook, mii de oameni i-au transmis gânduri senine, de încurajare lui Adi Bărar.

“Fii puternic, Adi! Mereu ai fost! Te așteptăm cât mai repede pe scenă sau la o horă mare pe motoare! Te iubim și suntem cu gândul alături de tine”, “Sănătate multă îți dorim! Fanii tăi… te așteptăm cu sufletul la gură . Sperăm să ne încânți iar cu concerte și muzică vie, așa cum numai tu știi să o însuflețești”, “Sănătate multă! M-am obișnuit cu tine, să te văd pe scenă, nu la spital! Mă rog pentru tine, om bun” sunt doar trei dintre comentariile lăsate de apropiați, dar și de fani.

Formația Cargo a fost înfiinţată la Timişoara în 1985, iar șapte ani mai târziu apărea pe piață primul album al trupei, “Povestiri din gară”. Pe lângă creațiile trupei din care face parte, Adi Bărar are o activitate vastă compozițională: el a scris pentru diferiți artiști, dar și muzică de film, generice și scurt metraje.

“Niciodată nu mi-am dorit să fiu instrumentist virtuos, în schimb, îmi doream să pot fi recunoscut ca având un stil și o amprentă muzicală proprie, lucru ce mai târziu a fost benefic și în compozițiile mele”, a declarat Adi Bărar într-un interviu mai vechi.

Sursa foto: Facebook / Adi Barar & pixabay.com/ro