Adevărul din spatele zâmbetului Biancăi Drăgușanu! Drama pe care a trăit-o din cauza prietenilor. „M-au trădat în anumite contexte”

Publicat: 02/01/2021 | 18:18

Deși acum se consideră o femeie puternică și împlinită, Bianca Drăgușanu are un gust amar atunci când vine vorba despre prieteni. Blondina a obținut tot ce și-a dorit, are o afacere de succes şi o fetiță frumoasă, însă la capitolul prieteniei lucrurile nu stau prea bine.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că de-a lungul timpului a fost extrem de dezamăgită de prieteni și chiar a avut de suferit din cauza acestora. Vedeta a declarat că acum își poate număra prietenii pe degetele de la o mână, după ce mulți dintre cei pe care îi considera apropiați au trădat-o (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU O ARDE PE LUX ȘI OPULENȚĂ. A „FUGIT” ÎN DUBAI ȘI PETRECERE ALĂTURI DE RAMONA GABOR)

Mai am patru prieteni care mi-au fost alături în ultima perioadă. Din cercul de 15 pe care i-am avut acum doi ani, ei s-au autoeliminat și m-au trădat în anumite contexte … Am avut un grup de 15 prieteni cu care făceam sărbătorile împreună, ne dădeam întâlnire mereu. Organizăm mese mereu.

Alții s-au vândut pentru bani. Ori s-au vândut anumitor interese. Alții s-au lăsat ispită bârfelor și din acest grup frumos de 15 prieteni ei s-au exclus și am rămas cu patru”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Nu am ştiut că pot să duc atât de mult”

Mai  mult, Bianca Drăgușanu a mai dezvăluit, făcând referire la perioada în care avea o relație cu Alex Bodi, că a trăit niște momente extrem de dificile, cărora nu credea că poate să le facă față. (VEZI ȘI: REACȚIA SOFIEI CÂND A VĂZUT-O PE MAMA EI BĂTUTĂ! CUM REUȘEA BIANCA DRĂGUȘANU S-O PĂCĂLEASCĂ PE FETIȚĂ)

„A fost o perioadă în care am fost nefericită, ştiţi la ce mă refer. În momentul de faţă am trecut peste aceste încercări. Dumnezeu mi-a arătat care sunt, de fapt, priorităţile din viaţa mea: copilul, familia, afacerea, prietenii. Nu am ştiut că pot să duc atât de mult. Că pot ierta atât de multe lucruri. Nu am ştiut despre mine că sunt capabilă că pot să ajung într-o situaţie fără ieşire. Am simţit că nu mai am scăpare. Dar de mai bine de o lună sunt foarte fericită”, a mai spus vedeta.