Adevărul din spatele Dariei Radionova, iubita lui Alex Bodi. Ce origini are avea de fapt rusoaica

Publicat: 31/12/2020 | 18:38

Daria Radionova a intrat în atenția presei din România datorită relației cu Alex Bodi. Frumoasa șatenă a reușit să o detroneze pe Bianca Drăgușanu, iar acum se află la brațul afaceristului și se bucură de o relație frumoasă.

Deși este în centrul atenției, Daria a reușit să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Despre iubita lui Alex Bodi se cunosc destul de puține lucruri, iar undele dintre acestea par să nu fie adevărate. Se pare că Daria Radionova nu este numele real al tinerei. Aceasta a declarat că țara sa de origine este Rusia şi că a copilărit în Moldova. (CITEȘTE ȘI: DARIA RADIONOVA, DECLARAȚIE DE IUBIRE PENTRU ALEX BODI DE CRĂCIUN. CE MESAJ CU TÂLC A POSTAT ULTERIOR | FOTO)

„Țara mea de origine este Rusia. Dar eu am crescut în Moldova. Aici mi-am petrecut toată copilăria datorită unor circumstanțe. Fratele meu și cu mine avem naționalitate rusă. Mama este poloneză. În legătură cu familia mea, nu este foarte mare. Conține doar trei persoane: mama, fratele meu și cu mine. Personal, mă consider norocoasă că îi am și chiar dacă familia mea este mică. Mi-e tare dor de ea”, spunea Daria.

Însă au apărut câteva semne de întrebare dat fiind că numele adevărat al său nu este Radionova, ci este  Cabacova.

Ce origini are iubita lui Alex Bodi?

Astfel, potrivit numelui real de familie pe care tânăra îl are, originile acestea sunt bulgare. În Moldova sau în Rusia numele de “Cabacova” nu a apărut niciodată în presă, deşi s-a zvonit că aceasta face parte dintr-o familie importantă. (VEZI ȘI: ALEX BODI ȘI DARIA RADIONOVA SE PREGĂTESC DE NUNTĂ! CÂȚI COPII ÎȘI DOREȘTE MILIONARUL CU FOCOASA MOLDOVEANCĂ: “ASTA ÎMI DORESC CEL MAI MULT” | FOTO)

Mai mult, potrivit Wowbiz, în actele celor două companii deţinute de iubita lui Alex Bodi scrie că numele Daria Cabacova este înregistrat în Bulgaria. Toate aceste lucruri pare destul de ciudate și ceva nu se leagă. Nu se știe de ce iubita lui Alex Bodi ar minți în legătură cu originile sale, însă acest lucru nu pare să îl deranjez pe afacerist, care este posibil să cunoască adevărul.