Adevărul despre salariul Andreei Esca la Pro TV: ” Am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am”

Publicat: 05/02/2020 | 12:12

Andreea Esca, una dintre cele mai celebre prezentatoare din România, a fost de-a lungul timpului subiectul esențial al presei din princina veniturilor primite pentru prezentarea știrilor, la Pro Tv. Curioșii au avut pe buze tot timpul întrebarea: ce salariu are Andreea Esca la Pro TV?

De câțiva ani se tot vehiculeză că celebra jurnalistă câștigă lunar între 40.000 și 50.000 de euro. Și, cum spune o vorbă din popor – nu iese fum fără foc. Undeva la mijloc, adevărul tot este prezent. Cu atât mai mult cu cât zvonurile circulate au fost întărite și de discreția pe care prezentatoarea a afișat-o privind acest subiect.

Ulterior, de aproape un an, zvonurile despre salariul colosal al Andreei Esca s-au schimbat la 180 de grade. Acum se aude că vedeta Tv ar câștiga doar 5.000 de euro. O diferență enormă între cele două sume. Mai mult, șefii acesteia se pare că ar fi decis să-i micșoreze salariul tocmai din cauza comentariilor multiple din presă, despre acest subiect.

„Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun că este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am şi bănuiesc că este şi rentabil în economia businessului astfel încât toată lumea să meargă bine”, a spus Andreea Esca, în urmă cu ceva timp.