Adevărul despre ordinul de protecție cerut de Iulia Albu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între stilistă și fostul soț. „Ne-am despărțit din cauza unei găini”

Publicat: 06/01/2021 | 23:31

Au divorțat în 2012, dar se pare că, nici la 9 ani de la despărțire, Iulia și Mihai Albu nu și-au încheiat socotelile. La finele anului trecut, stilista a cerut un ordin de protecție împotriva fostului soț, după ce Mihai Albu a declarat, la televizor, că partenerul vedetei ar încerca să îi ia locul în viața fetiței lor. CANCAN.RO vă prezintă, în premieră, ce s-a întâmplat, ulterior, în fața instanței și cum s-a ajuns ca în discuție să fie adusă și celebra găină.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare legate de mega-controversa dintre Mihai și Iulia Albu.

„Dacă aveam un pistol…”

În ajunul Crăciunului, foștii soți Iulia și Mihai Albu au ajuns în fața magistraților. Din câte se pare, stilista s-a simțit amenințată după o declarație a fostului soț despre partenerul vedetei.

”Individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci, dacă aveam un pistol…”, ar fi fost cuvintele care au declanșat acțiunea în justiție a criticului de modă.

În fața instanței, Iulia Albu ar fi susținut că s-a simțit amenințată de fostul partener de viață, mai ales că, anterior, între ei s-a acumulat o tensiune din cauza conflictelor de care au avut parte. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CE SALARIU AVEA IULIA ALBU LA KANAL D, CÂND ERA JURAT LA „BRAVO, AI STIL!”. „O CAM DERANJA ȘI…”)

”Apărătorul pârâtei solicită admiterea cererii de chemare în judecată astfel cum a fost formulată, cerere care privește evenimentul din data de 04.11.2020, data când s-a realizat înregistrarea în cauză.

Din punctul său de vedere, o asemenea exprimare constituie o amenințare la integritatea persoanei, având în vedere și conflictele care au existat anterior, acumulându-se o tensiune între părți.

O exprimare de genul acesta, la televizor, în mass-media, conduce la o stare de temere care, din punctul său de vedere, trebuie înlăturată”, se arată într-un document obținut de D.A.S.

Iulia Albu, o nouă dispută cu fostul soț, Mihai Albu

„Plimba prin tot orașul acea găină”

Potrivit acelorași documente care au ajuns în posesia D.A.S, Mihai Albu ar fi mărturisit în fața instanței că s-a despărțit de partenera sa de viață… din cauza unei găini. (NU RATA: IULIA ALBU LE-A CRITICAT DUR PE ANDREEA BĂLAN ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

Creatorul de modă a explicat că el a fost cel care a solicitat divorțul, și nu Iulia Albu.

Iulia Albu și găina care ar fi provocat divorțul

„Ne-am despărțit din cauza unei găini. Plimba prin tot orașul acea găină„, le-ar fi spus Mihai Albu magistraților.

„Arată că nu îi vine să creadă în ce situație a ajuns din cauza reclamantei. Susține că reclamanta, de fapt, urmărește ca el să nu mai poată să realizeze legătura cu minora”, mai scrie în documentele consultate de D.A.S.

Iulia și Mihai Albu au o fiică împreună
Iulia și Mihai Albu au o fiică împreună

Dispută din cauza programului de vizită

În luna mai a anului trecut, Iulia Albu s-a aflat în mijlocul unei alte controverse, după ce fostul ei soț i-a reproșat că nu l-a lăsat să își vadă fetița timp de două luni. Mihai Albu și-a revăzut copilul după două luni de izolare și a spus că nu va tolera un nou episod de acest gen din partea fostei sale soții. (VEZI ȘI: CĂTĂLIN MĂRUŢĂ, SCANDAL MONSTRU CU IULIA ALBU ÎN DIRECT! S-A ENERVAT ŞI A LĂSAT-O SINGURĂ ÎN PLATOU: „MINŢI!”)

„Următoarea dată când va trebui să-mi văd copilul și nu va accepta este clar că voi chema poliția. Eu m-am ferit de expunerea asta publică, am fost tolerant, dar după două luni deja nu mai puteam. Mika mi-a zis să ne vedem în august, dar ea nu avea de unde să știe ce se întâmplă, ci de la maica-sa, de la ce aude în casă. E ușor să manipulezi un copil de 10 ani. Copilul ar fi trebuit să petreacă 4 weekend-uri cu mine, toate au fost sărite.

I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt un pericol. Mi-a zis fata să nu vin la ea pentru că merg la muncă, m-a certat Mika pentru că merg la serviciu și mă întâlnesc cu angajații, pentru că așa i-a spus maică-sa. Eu, în perioada asta, nu am intrat în contact cu niciun angajat, i-am trimis în șomaj tehnic, mergeam la atelier pentru facturi și alte lucruri.

Nu era nimeni acolo. Nu mi-aș expune nici mama de 92 de ani care locuiește cu mine. Fata mi-a zis că i-a spus maică-sa că sunt infectat”, declara Mihai Albu, în urmă cu ceva timp, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.