Adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu

Publicat: 10/12/2019 | 14:24

Răzvan Ciobanu a avut o moarte teribilă și a lăsat un gol în lumea showbiz-ului. Sfârșitul tragic al acestuia a fost învăluit de mister și a ridicat multe semne de întrebare. Avocata lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol, a facut lumină în acest caz și a dezvăluit cauza clară a decesului. (CITEȘTE ȘI: TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT AL LUI CORNEL GALEȘ, ADUS ÎN ȚARĂ. IMAGINI LIVE DE LA FAȚA LOCULUI)

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Laura a explicat care a fost cauza reală a morții lui Răzvan Ciobanu, înlăturând astfel toate celelalte ipoteze false, care au circulat în jurul acestui eveniment tragic.(VEZI ȘI: DESCOPERIRE DE ULTIMĂ ORĂ! CE AU VĂZUT ÎN LOCUL ÎN CARE A MURIT RĂZVAN CIOBANU)

Laura Vicol a dezvăluit că designer-ul nu a decedat la data de 29 aprilie, așa cum s-a crezut luni întregi. El s-a stins cu o zi înainte, pe 28 aprilie, în jurul orei 23:00, din cauza unui atac cerebral.

„El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55.”, suține Laura Vicol

”Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… Deci, el, practic, când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral. Din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort”, a mai  declarat avocata.