Adevărul despre fiul secret al lui Gino Iorgulescu + Ce supervedetă de la AS Roma îi va fi naș

Publicat: 08/05/2020 | 23:31

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate națională, amănunte senzaționale legate de vechea povestea de dragoste dintre actualul șef de la Ligă și balerina de la ”Tănase”, dar și detalii neștiute despre fratele vitreg al lui Mario Iorgulescu. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL ÎNTRE DOUĂ ȘTIRISTE CELEBRE DIN ROMÂNIA. S-AU ALERGAT PRIN PLATOU: ”AJUTOR! MĂ BATE!”)

După ce v-am anunțat, în premieră, AICI, că Gino Iorgulescu a devenit bunic, noi amănunte au ieșit la iveală. (NU RATA: CE LEGĂTURĂ ESTE ÎNTRE IUBITUL BIANCĂI DRĂGUȘANU ȘI PROXENETUL “SHARPELE NEBUNU”. “S-A TRANSFERAT SUMA DE…”)

Nașul lui Antonio, „legenda” Romei

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor detalii neștiute legate de fratele vitreg al lui Mario, dar și despre povestea de dragoste dintre fostul mare fotbalist și balerina de la Teatrul ”Constantin Tănase”.

Conform informațiilor care ne-au parvenit, după terminarea facultății, fratele vitreg al lui Mario Iorgulescu a reușit să se angajeze într-o importantă companie financiară din Italia, acolo unde se pare că a întâlnit-o pe iubita lui, care recent i-a dăruit un băiețel.

”Nora” lui Gino ar proveni dintr-o familie din înalta societate italiană, părinții acesteia fiind unii dintre cei mai renumiți afaceriști din Peninsulă. Datorită lor, fiul secret al șefului de la ”Ligă” ar fi legat o strânsă prietenie cu starul de la AS Roma Francesco Totti. Potrivit surselor noastre, decarul de legendă al Romei o să fie nașul de cununie al lui Alexandru Antonio, dar și părintele spiritual la băiețelului acestuia. (NU RATA: SENZAȚIONALUL DOMN DAN & RIVALUL MILIARDAR AL LUI GIGI BECALI L-AU BĂGAT LA ÎNGHESUIALĂ PE CIPRIAN MARICA! ”PLOAIE DE… PROSOAPE” PE RITMURI DE MANELE ȘI…)

Alexandru Antonio, fiul secret al lui Gino Iorgulescu, este prieten bun cu starul de la AS Roma, Francesco Totti

Povestea neștiută dintre marele fotbalist și balerina de la “Tănase”

”Istoria Aurorei Afodorci este plină de neprevăzut. Mai exact, în urma unor cursuri intense, după un examen, aceasta devine dansatoare la «Tănase». Îl cunoaște pe Gino Iorgulescu prin intermediul unor prieteni comuni și în 1984 rămâne însărcinată cu actualul fiu. I s-a ivit o oportunitate de a părăsi România, în epoca comunistă.

ARIA (Ansamblul Român de Impresariat Artistic) formează o echipă de șapte fete, conduse de regretatul Cornel Patrichi și semnează un contract valoros pentru vremurile acelea. Fiecare din cele șapte fete ce urmau să facă un turneu de șase luni în Italia trebuiau să aducă statului 85.000 lei de căciulă. Tatăl ei a achitat integral obligația ei contractuală. În schimb, una dintre fete a fost oprită și întoarsă de la graniță. Aceasta s-a lăudat pe la prieteni că nu se mai întoarce, iar Securitatea i-a interzis ieșirea. Astfel au plecat doar șase. Din acestea, doar una s-a întors, celelalte cinci au cerut ajutorul statului italian. Aurora era însărcinată în două luni când a plecat.

Părinții ei au avut mari probleme din cauza acelui contract. Cu toate că tatăl ei a achitat integral obligația către stat, acesta a avut mari probleme pentru că era secretar de partid la fabrica de pâine din Titan.

În 1991, Aurora s-a întors în România, cu fiul, și l-a contactat pe Gino. Au stabilit să se căsătorească, ea urma să își încheie toate afacerile din Italia și să vină definitiv în România, doar că nu s-au înțeles și între timp Gino a cunoscut-o pe actuala lui soție, mama lui Mario”, ne-a declarat sursa noastră, sub protecția anonimatului.

Aurora Afodorci, fosta balerină de la ”Tănase” care s-a iubit cu Gino Iorgulescu

Evenimentul de coșmar din familia lui Gino Iorgulescu

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier.  Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Mario Iorgulescu avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Național de Medicină Legală. Fiul președintelui LPF a rămas și fără permisul de conducere în urma accidentului. (NU RATA: ACCIDENTUL PROVOCAT DE FIUL SĂU L-A DĂRÂMAT PE GINO IORGULESCU!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)