Adevărul despre “Fericirea” Loredanei. E manea sau nu e manea? +”Spovedaniile” vedetelor: au postit sau au păcătuit?!

Publicat: 30/04/2021 | 21:30

Superproducția CANCAN NEWS vă aduce Paștele mai aproape! Dați click pe butonul PLAY și bucurați-vă de o ediție de sărbătoare. Iată, în câteva cuvinte, cu ce vă puteți delecta în minutele care urmează:

SUNĂ SAU NU A MANEA, LUMEA SE „RUPE” PE EA!

Toată România a rămas fără grai după ce Loredana Groza a lansat melodia „Fericire”, alături de cei mai cunoscuți maneliști. Oamenii s-au împărțit în două tabere: cei care consideră că e o manea și cei care o consideră… ceva nou! CANCAN NEWS a analizat subiectul și vă lămurește imediat!

„PATIMILE” LUI CĂTĂLIN MOROȘANU

“Moartea din Carpați” iubește viața bună! CANCAN NEWS vă prezintă imagini incendiare cu Cătălin Moroșanu, de pe vremea când se distra până în zori. Ce făcea “Faimosul” de la Survivor în cuburile de fițe, dar și cum s-a întâmplat să aibă probleme cu legea, vedeți în câteva momente.

NICOLETA VOICU, ÎNLĂCRIMATĂ DE SĂRBĂTORI

Nicoleta Voicu, în lacrimi de Sărbătorile Pascale. Părinții adoptivi au dat-o uitării, iar fiul o respinge pe cunoscuta artistă, deși ea ar fi făcut toate eforturile pentru a-i fi aproape. Avem declarații emoționante! Stați cu ochii pe noi!

VEDETELE S-AU „SPOVEDIT” CU DOAR O ZI ÎNAINTE DE PAȘTE

Paștele e aproape, dar mai avem o curiozitate vizavi de vedetele noastre: au postit sau au… păcătuit? CANCAN NEWS vă prezintă „spovedaniile” exclusive ale celor care au avut curajul să recunoască ce au făcut, de fapt, în Săptămâna Mare. Stați cu noi!

CÂND DIVELE POT FI CONFUNDATE CU OUĂLE DE PAȘTE

Vedetele noastre se pregătesc așa cum se cuvine! Unele s-au apucat de gătit, altele s-au axat pe apariții în ton cu sărbătoarea! CANCAN NEWS v-a pregătit imagini de senzație cu divele din showbiz, îmbrăcate în roșu din cap până în picioare, de mai, mai că le poți confunda cu ouăle de Paște!