Adevărul despre divorțul lui Meghan Markle de Prințul Harry. Vestea care a zdruncinat din temelii Casa Regală a Marii Britanii

Publicat: 14/04/2020 | 12:02

Vestea că Meghan Markle și Prințul Harry se află pe marginea prătastiei cu căsnicia lor a zguduit internetul! Mai mult, în presa internațională s-a vorbit îndelung de un posibil divorț al celor doi. Care este, însă, adevărul?

Câteva zile în urmă, fanii au fost zguduiti să citească în presa internațională faptul că Meghan Markle și Prințul Harry urmează să divorțeze. Cu toate acestea, tabloidele internaționale nu fac altceva decât să prezinte povești inventate, pe baza unor surse care nici măcar nu există în anturajul celor doi.

CITEȘTE ȘI – „MEGHAN MARKLE A BĂGAT DIVORȚ DE PRINȚUL HARRY”. ANUNȚUL CARE A CUTREMURAT CASA REGALĂ A MARII BRITANII

De când au renunțat la îndatoririle regale, Meghan Markle și Prințul Harry au intrat „în gura” presei și tabloidele se hrănesc zi de zi cu subiectul divorțului dintre cei doi.

În urmă cu doar câteva zile, tabloidul „Ziua Femeii” informa faptul că Meghan și Harry divorțează, bazându-se pe anumite surse din anturajul celor doi, surse care nici măcar nu sunt reale și nu au existat niciodată în preajma lui Meghan Markle și a lui Harry.

VEZI ȘI – CE A FĂCUT MEGHAN MARKLE CU PUŢIN TIMP ÎNAINTE CA PRINŢUL CHARLES SĂ FIE DEPISTAT POZITIV: „POATE AŢI MAI VĂZUT SAU AUZIT ASTA, DAR…”

Mai mult, era citat un așa-zis avocat de top de la Hollywood, al cărui nume, la fel, nu există. Oamenii și-au dat seama imediat că este ceva în neregulă la mijloc și au încetat să mai creadă faptul că Meghan Markle și Prințul Harry se îndreaptă către un divorț iremediabil.

Potrivit unui articol din gossipcon.com, în acest moment nu există nicio informație concretă cu privire la divorțul dintre Meghan Markle și Prințul Harry și nici măcar o confirmare oficială din partea cuplului.