Adevărul despre Dalida, Aspirina și Geanina. Cum arată și cum se comportă una cu alta în realitate cele 3 actrițe din serialul Las Fierbinți de la Pro TV

Publicat: 10/12/2019 | 10:50

Ecaterina Ladin, Mirela Oprișor și Anca Dumitra, actrițele care le interpretează pe Dalida, Aspirina și Geanina, cele trei personaje feminine principale din “Las Fierbinți”, sunt prietene la cataramă.

Ecaterina și Mirela se cunoșteau de la primele lecții de teatru, iar Anca s-a ”prins” în cerul lor în urmă cu aproximativ 10 ani. (CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ URIAȘĂ LA PRO TV! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SERIALUL LAS FIERBINȚI)

La Premiile TV Mania, Mirela și Anca au venit împreună. „E onorant să joc. Nu știu dacă în România s-a mai făcut un serial atât de lung. Cred că ni se datorează și nouă, actorilor, că suntem plăcuți, dar și oamenilor care se uită la noi și ne sunt fideli și le mulțumim că datorită lor filmăm al XVII-lea sezon”, a spus Ecaterina Ladin, pentru Libertatea.

Ea a dezvăluit de ce Mirela Oprișor nu le-a ținut companie: „Păi veneam și cu Mirela Oprișor, dar e în turneu.  Suntem prietene, fiindcă noi trei am fost de la început, s-a legat o prietenie foarte frumoasă între noi”. (NU RATA: RENUNȚĂ PRO TV LA SERIALUL LAS FIERBINȚI?! ANUNȚUL CARE A ULUIT PE TOATĂ LUMEA)

În timp ce Dalida și Aspirina sunt cunoștințe vechi, intersectându-se, de-a lungul timpului, în diverse proiecte de teatru, pe Geanina au cooptat-o din primele secvențe filmate pentru Las Fierbinți. “Cu Mirela mă cunosc de mult, de la Teatrul de Comedie, de prin 2004. Pe Anca am cunoscut-o  la filmări la . Apreciez la ele în primul rând simțul umorului și discreția. Asta înseamnă o prietenie: să ne simțim bine. Și la bine și la rău”, a mărturisit actrița.