Adevărul despre bătaia încasată de Jador și Mario Fresh, în Mamaia. De la ce și când ar fi pornit, de fapt, scandalul

Publicat: 15/06/2020 | 13:36

Apar noi detalii în spațiul public, cu privire la scandalul în care au fost implicați Jador și Mario Fresh, în parcarea unui club de fițe din Mamaia. Deși s-a spus că încăierarea a pornit sâmbătă noaptea, realitatea este, de fapt, alta. 

Scandalul în care au fost implicați Jador și Mario Fresh ține, de 2 zile, prima pagină a tabloidelor și ies la iveală detalii tot mai interesante. Potrivit surselor judiciare citate de wowbiz.ro, prima altercație dintre artiști și atacatorii lor a avut vineri seara, atunci când aceștia s-au certat din cauza celei mai bune mese din clubul de fițe în care voiau să petreacă.

NU RATA – CUM A AJUNS JADOR ÎN ANTURAJUL LUI MARIO FRESH. ACUM SUNT PRIETENI DE NEDESPĂRȚIT ȘI FAC MII DE EURO ÎMPREUNĂ

Sâmbătă, însă, spiritele s-au încins, iar artiștii s-au luat la bătaie cu atacatorii lor, în parcarea clubului de lux din Mamaia. Scandalul a fost oprit de țipetele Alexiei Eram, care s-a speriat teribil la vederea episodului șocant în care a fost implicat atât iubitul său, cât și Jador.

Reacția Poliției, după bătaia din Mamaia

”Poliția Română a identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului.
La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței.

CITEȘTE ȘI – ABI TALENT, IRONII LA ADRESA LUI MARIO FRESH ȘI A LUI LINO GOLDEN, DUPĂ BĂTAIA DE PE LITORAL: „DE JADOR CHIAR ÎMI PARE RĂU”

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției stațiunii Mamaia, unde au depus plângere.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii efectuează verificări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul oficial.