Adevărul despre Andrada de la Puterea Dragostei. Ce făcea de fapt în Italia pentru bani, înainte să ajungă la emisiune

Publicat: 02/08/2020 | 11:21

A început al treilea sezon ”Puterea Dragostei”! Printre concurenții dornici să își găsească sufletul pereche se numără și Andrada Marina Răduță. Puțin, însă, sunt cei care știu ce făcea bruneta în Italia, înainte de a ajunge în emisiune.

Andrada are 21 de ani și este din Târgoviște. Tânăra a decis să vină la ”Puterea Dragostei” pentru a-și găsi jumătatea. Andrada își dorește ca viitorul partener să o iubească, să o respecte și să îi fie loial. (CITEȘTE ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FAIMOSUL MILIONAR DIN BRAȘOV CARE ȘI-A SUGRUMAT BUNICA! PÂNĂ ACUM A FOST INTERNAT LA PSIHIATRIE, DAR…)

Puțini, însă, sunt cei care știu ce făcea Andrada înainte de a intra în emisiune. Ei bine, tânăra locuia în Italia și era hair-sylist. Acum, însă, a lăsat totul pentru a-și găsi un bărbat cu care să clădească ceva în viitor. Pe Andrada Marina Răduță o puteți vedea în cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei”, care este difuzat din 27 iulie 2020.

Jador vrea să se întoarcă la ”Puterea Dragostei”

Jador vrea să se întoarcă în cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”. Însă… nu pentru vreo cincurentă anume ci pentru că altă femeie i-ar fi furat inima. Ei bine, este vorba chiar despre Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare a emisiunii. (VEZI ȘI: PE VREMURI DE PANDEMIE… REGELE BITCOIN DIN ROMÂNIA S-A ”CARANTINAT” ÎN CLUBURILE DE LUX DIN MAMAIA!)

”M-aș mai duce la Puterea dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare. Este  foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a intra în emisiune, la Istanbul ”, a spus Jador.