Adevărul despre Abi Talent a ieșit la iveală. Ce program folosește ca să pară că are voce

Publicat: 21/01/2020 | 12:44

A venit pe piața muzicală anul trecut, iar de atunci, a făcut furori! Abi Talent, artistul-fenomen care are toată generația tânără la picioare a făcut milioane de vizualizări și a devenit viral! Cu toate că melodiile pe care le-a lansat nu sunt deloc multe la număr, acestea au reușit să fie fredonate peste tot: la colțul blocului, în casă, la școală, în magazine și peste tot. 

Cu toate acestea, un artist a ținut să pună punctul pe „i” și a mărturisit ce face, de fapt, Abi Talent, pentru a părea că are voce. Denis Petcu, unul dintre maneliștii din noua generație a lansat un atac dur la adresa lui Abi Talent și a spus că acesta folosește AutoTune, un program pe care îl poți găsi în orice studio de muzică și care te ajută să…ai voce!

Mesajul cântărețului de manele a fost unul extrem de dur și nu l-a menjat deloc pe Abi Talent. Mai mult, Denis Petcu a povestit pe contul său de Youtube faptul că într-un an, nimeni nu o să mai știe nimic de Abi Talent și că tinerii își vor da seama, în cele din urmă, că nu au nimic de învățat de la el.

”De ce suntem îmbrăcați în negru? Că ținem doliu după… Abi. Am ascultat acum piesa compusă de Alex Velea pentru Abi: a spus exact ce trebuie. Eu am spus de când a început scandalul ăsta că Alex Velea are dreptate. Abi i-a jignit familia. Putea să zică ce vrea… Alex Velea nici nu trebuia să-l bage în seamă… Dar omul e supărat pentru că Abi i-a înjurat copiii pe Instagram, a înjurat-o pe Antonia…Alex Velea l-a distrus pe Abi cu piesa asta și o să-l mai distrugă în continuare dacă ăsta nu se va opri. Cine îl băga în seamă pe Abi în afara Instagramului?”

”Mie nu-mi place Abi… Ce-ai putea să asculți de la el, că omul cântă ”Papuci Gucci” și ce mai cântă el acolo… sau ”Rege pă România” și cântă cu AutoTune, e un program la calculator la studio cu care poți să cânți.

Eu zic că în maxim un an de zile, Abi n-o să mai fie… Copiii se vor deschide la minte și vor înțelege că n-au nimic de învățat de la el. Ce poți să înveți de la Abi? Numai prostii!”, a povestit Denis Petcu, pe contul lui de Youtube.