Adevărul despre a treia sarcină a Andreei Bălan. Ce veste cutremurătoare i-ar fi dat medicii + Ce decizie ar fi luat artista

Publicat: 26/02/2021 | 23:21

În ultima perioadă, Andreea Bălan a avut parte de numeroase momente de cumpănă. A fost la un pas de moarte, la cea de-a doua naștere, a fost părăsită de soț și a rămas singură cu cele două fetițe, iar, în urmă cu doar câteva luni s-a confruntat cu o problemă de sănătate care putea să aibă un final tragic. Cu toate acestea, jurata de la ”Te cunosc de undeva” a dovedit că este o luptătoare și a depășit cu bine clipele mai puțin plăcute. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare din viața îndrăgitei artiste.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul cutremurătoare legate de drama cu care se confruntă ”jumătatea” blondă a  trupei ”Andre”.

În urmă cu aproximativ doi ani, jurata de la ”Te cunosc de undeva” a trecut, poate, prin cel mai greu moment pe care i l-a oferit viața. Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană. Din fericire, totul s-a terminat cu bine datorită echipei fenomenale de medici de la Sanador.

Veste cumplită!

Din cauza complicațiilor apărute la cea de-a doua naștere, dar și a problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu doar câteva luni,  medicii i-ar fi dat artistei o veste de-a dreptul cutremurătoare. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a fost anunțată de cadrele medicale că nu mai poate duce la capăt o a treia sarcină, iar șansele să rămână însărcinată din nou sunt extrem de reduse. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN, DE URGENȚĂ LA SPITAL, CU DURERI ABDOMINALE ATROCE. ÎN CE STARE ESTE ACUM CÂNTĂREAȚA)

Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite

Își dorește cu ardoare încă un copil!

Cu toate că a trecut prim momente de coșmar și diagnosticul pus de medici nu a fost unul ușor de digerat, Andreea Bălan dă semne că este o luptătoare și nu se lasă demoralizată, pentru că își dorește nespus de tare al treilea copil.

Potrivit unor surse din anturajul artistei, se pare că de ceva timp, Andreea Bălan a luat în considerare mai multe variante în cazul în care veștile medicilor se adeveresc. Cântăreața s-ar fi sfătuit cu câțiva specialiști și ar fi luat în calcul oferta unor renumite clinici de fertilizare in vitro din străinătate. Ba mai mult decât atât, aceasta se pare că ar fi luat în calcul și varianta unei mame purtătoare.

Cum dorința de a avea cel de-al treilea moștenitor este extrem de arzătoare, varianta unei mame surogat pare să fie soluția către care artista s-ar îndrepta, asta dacă obține și acceptul de la noul partener de viață, care a susținut-o, până acum, necondiționat. (VEZI ȘI: DECLARAȚIE EMOȚIONANTĂ DE DRAGOSTE PENTRU ANDREEA BĂLAN. TIBERIU ARGINT A UIMIT PE TOATĂ LUMEA)

Andreea Bălan își dorește cu ardoare un al treilea moștenitor

Andreea Bălan, despre relația cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan se află în lumina reflectoarelor încă de când este mică și s-a prezentat publicului cu bune și cu rele. Însă, mai nou, a decis să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, mai ales relația cu noul iubit. Cântăreața își dorește să aibă parte de puțină liniște. Vedeta a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că în prezent se simte foarte bine și își concentrează toată atenția asupra celor două fetițe ale sale. Mai mult, și relația cu noul iubit, Tiberiu Argint, pare să meargă destul de bine.

”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan, în urmă cu ceva timp.

Jurata de la ”Te cunosc de undeva”, nu a divorțat încă, dar e ca și logodită

În „război” cu fostul soț

Andreea Bălan și actorul George Burcea se află în plin proces de divorț. Cei doi au împreună două fetițe, Ella Maya și Clara Maria, care au rămas în grija artistei după depărțire. Cei doi nu aveau să rămână singuri mult timp și și-au găsit noile iubiri relativ în același timp. Andreea a fost prinsă în mrejele iubirii de către  tânărul afacerist Tiberiu Argint, în timp ce George a fost cucerit de focoasa Viviana Sposub, în timpul filmărilor de la reality show-ul „Ferma. Orășeni vs Săteni” de pe Pro TV.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.