Adevăratul motiv pentru care Mihai Onilă s-a despărțit de soție, la patru ani de la moartea fiicei lor

Publicat: 26/06/2020 | 18:02

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Mihai Onilă s-a despărțit de soție, la patru ani de la moartea fiicei lor. Artistul este cel care a dezvăluit totul.

Mihai Onilă le-a transmis prietenilor virtuali un mesaj uluitor. Artistul a anunțat pe toată lumea că el și soția lui s-au despărțit. La patru ani de la moartea fiicei lor, Mihai și Adriana au decis să meargă pe drumuri separate.

Relația dintre cei doi s-ar fi răcit după moartea fiicei lor. Din cauza pandemiei de coronavirus, Mihai și Adriana nu au reușit încă să ajungă la tribunal, dar vor să-și încheie socotelile după ce va trece criza. (CITEȘTE ȘI: ABUZURILE FOSTULUI EPISCOP DE HUȘI, ȚINUTE LA SECRET PENTRU A NU ÎNCĂLCA TAINA SPOVEDANIEI. „DIN CAUZA STRESULUI, ELEVUL A SPART UȘA DE LA CĂMIN CU PICIORUL ȘI…”)

”Relația s-a încheiat acum două luni printr-o discuție amiabilă și de comun acord. După ce ieșim din criză putem merge la tribunal. Avem o poveste. Ne-am căsătorit când aveam 25 de ani. Cred că pierderea fetiței a răcit sentimentele. Am crezut că ne-a apropiat. Au existat resentimente din ambele părți, chestii care ne-au făcut să ne îndepărtăm”, a mărturisit Mihai Onilă pentru Antena Stars.

Fiica lui Mihai Onilă, ucisă de o boală incurabilă

În noiembrie 2016, Ioana Emily Hope, fiica în vârstă de 10 ani a lui Mihai Onilă a murit după ce s-a chinuit timp de şase luni din cauza unei boli incurabile. Medicii au descoperit, în urmă cu patru ani, faptul că Ioana avea cancer în centrul creierului, iar afecţiunea de care suferea micuța era inoperabilă. (VEZI ȘI: „ISPITA” CARE NU IEȘEA DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 € S-A CUPLAT CU „EX-UL” PAMELEI DE ROMÂNIA ȘI…)

Specialiștii le-au spus atunci lui Mihai Onilă şi soţiei sale să se aştepte la ce e mai rău. Inevitabilul s-a întâmplat şase luni mai târziu, când Ioana Emily Hope și-a dat ultima suflare.