Adevăratul motiv pentru care Jo și Juno s-au despărțit. Artista spune tot:  „Am fost geloasă în relația cu el, iar eu nu prea sunt fără motiv”

Publicat: 14/04/2021 | 12:54

Timp de trei ani, Jo și Juno au format un cuplu foarte iubit de public. Din păcate, cei doi artiști au ajuns la concluzia că au nevoi diferite și că e mai bine să se despartă. După o perioadă de „doliu „, Jo a decis să-și deschidă sufletul și să vorbească despre ruptură. 

Cântăreața s-a simțit pregătită pentru a vorbi despre separarea de Juno și susține că au decis să meargă pe drumuri separate pentru că „nu mai străluceau” împreună.

” Cred că Juno este un om minunat, iar eu, la fel. La un moment dat, noi doi împreună nu mai străluceam atât de tare față de potențialul pe care îl aveam să strălucim separat. Eu cred că e o dovadă de maturitate și de iubire să poți să recunoști când nu-i mai faci bine omului de lângă tine și să-i dai drumul. (zâmbește) Ne-a fost greu, încă ne este, ne iubim mult la nivel de suflet, dar pur și simplu nu mai găsim înțelegere în planul ăsta.”, a declarat Jo pentru Viva!ro.

CITEȘTE ȘI DESPĂRȚIRE ÎN SHOWBIZ! JO ȘI IUBITUL EI JUNO NU MAI SUNT ÎMPREUNĂ. FOSTA CONCURENTĂ DE LA X FACTOR A FĂCUT PUBLIC MOTIVUL

JO: „Nu cred în ciorba reîncălzită”

Artista spune că de-a lungul relației au mai avut suișuri și coborâșuri, dar sufletul lor nu a fost niciodată împăcat cu decizia de separare.

„Ne-am tot acordat șanse, pentru că sufletul nostru nu a fost niciodată împăcat cu decizia de separare. E o luptă puternică între rațional și sentimental. Nu cred în povestea cu „ciorba reîncălzită, cred că trebuie să ne ascultăm sufletul, dar să nu uităm să avem și mintea cu noi. De multe ori, doi oameni au nevoie să ia o pauză, să se vindece separat ca să poată să strălucească mai apoi împreună. „, a mai spus artista.

NU RATA CÂNTĂREAȚA JO ESTE DIN NOU O FEMEIE SINGURĂ! ARTISTA ȘI JUNO ȘI-AU SPUS ADIO DEFINITIV. „NU O SĂ STRESEZ OAMENII CU POVEȘTILE MELE MAI PUȚIN FERICITE”

Jo: „Sunt geloasă, dar nu fără motiv”

Mai mult decât atât, cântăreața susține că până să-l întâlnească pe Juno nu știa ce înseamnă gelozia, dar acum a aflat. Poate din cauza faptului că nu a avut un partener care să atragă privirile sau poate că relațiile ei nu au fost atât de intense, nici ea nu știe exact.

„Până la el, nu am fost geloasă. (râde). În relația cu Juno am fost. Nu găsesc o explicație pentru asta. Poate pentru că, până la el, nu mai avusesem lângă mine un bărbat care să atragă TOATE privirile. (râde) Glumesc… Sunt geloasă, dar nu prea sunt fără motiv, ca să o zic pe șleau. Ce n-aș putea să iert niciodată ar fi minciuna. Sunt o persoană foarte sinceră, transparentă și deschisă. Nu îmi place să fiu mințită.”, a conchis artista.

VEZI ȘI JO ȘI JUNO, MĂRTURISIRI NEAȘTEPTATE DUPĂ DESPĂRȚIRE: ”MĂ MAI IA CÂTEODATĂ DORUL DE TINE”

Sursă foto: instagram.com/jo.ioanaa/