Adevăratul motiv pentru care Iuliana și Nicoleta Luciu nu vorbesc cu tatăl lor: “Mai multe nu zic, nu vreau să le supăr”

Publicat: 03/03/2020 | 11:10

Iuliana și Nicoleta Luciu nu vorbesc cu tatăl lor de ceva vreme… Și, de curând, Ion Luciu a acceptat să ofere un interviu în care a făcut dezvăluiri despre viața sa din prezent, dar și despre fiicele sale celebre. 

Citește și: Experiența Iulianei Luciu la “Asia Express” a fost ruptă din realitate: ”Despre foamete ştiu pentru că am ţinut dieta foamea…”

S-a aflat de ce Iuliana și Nicoleta Luciu nu vorbesc cu tatăl lor

Nu mai e un secret pentru nimeni că, de-a lungul vieții, tatăl celor două vedete s-a confruntat cu probleme din cauza alcoolului. De altfel, din cauza acestui viciu, el a rămas singur. Și… dacă a avut perioade în care a fost susținut financiar de Iuliana și Nicoleta Luciu, în prezent, el este pe cont propriu. Mai mult, cele două surori au decis să nu mai vorbească cu el. În plus, nu a stat bine nici la capitolul sănătate: hipertensiune, hepatită toxică, neuropatie perifeică alcoolică, varice hidrostatice și ciroză se numără printre veștile crunte primite de la medici de-a lungul timpului.

Unul dintre specialiști i-a recomandat să renunțe la alcool și i-a explicat că o criză i-ar putea fi fatală. Recent, bărbatul a dezvăluit că se simte bine, însă, despre relația cu fiicele sale nu a dorit să facă prea multe dezvăluiri de teamă să nu le supere.

“Sunt mai bine acum, m-am mai pus pe picioare. Nu vreau să zic nimic mai mult ca să nu supăr fetele. Sunt sănătos, mulțumesc de interes”, a declarat Ion Luciu pentru impact.ro.

Bărbatul a încercat să își convingă fiicele să îl mai ajute cu bani, însă, acestea nu s-au lăsat înduplecate de rugămințile lui.

Citește și: Nu, nu este o glumă! Înainte să devină celebră, Nicoleta Luciu a lucrat într-un spital. Care a fost prima meserie a vedetei

Ion Luciu are două fete și un băiat

În urmă cu ani buni, Ion Luciu a locuit împreună cu soția și cei trei copii în Drumul Taberei, un cartier situat în sectorul 6 al Capitalei. În prezent, doar fiul său, care este plecat în Germania, păstrează legătura cu el. Tatăl celebrelor surori și-a pierdut familia din cauza problemelor cu alcoolul. Soția lui l-a părăsit și s-a mutat cu Nicoleta Luciu la Miercurea Ciuc.

Ion Luciu și-a văzut foarte rar nepoții și, momentan, locuiește în casa părintească din comuna Ștefan cel Mare, aflată la marginea Bucureștilui.