Adevăratul motiv pentru care Andreea Bănică a plecat doar cu fiica ei în vacanță. Ce se întâmplă între ea și soțul ei

Publicat: 25/04/2021 | 19:16

Andreea Bănică a surprins pe toată lumea când a decis să plece în vacanță, în Kenya, doar cu Sofia, fiica ei. Fani vedetei s-au întrebat de ce nu e și Lucian, soțul ei, cu ele, dar și dacă nu cumva există probleme în paradis. Vedeta le-a satisfăcut această curiozitate și a dezvăluit de ce Lucian a fost nevoit să zică pas vacanței exotice.

Vedeta susține că atât Noah, cât și Sofia nu au avut parte de prea multe vacanțe pe alte continente pentru că sunt prea mici pentru a înțelege ce se întâmplă. Acesta este principalul motiv pentru care până acum, Andreea și Lucian nu au călătorit împreună cu copii lor.

De data aceasta, pentru că Lucian nu a putut să le însoțească, artista și fiica ei au plecat fără să stea pe gânduri în Kenya. Locurile pe care le vizitează și excursiile pe care le fac sunt de-a dreptul minunate, iar Andreea declară că e bucură că poate împărtăși această experiență cu fiica ei.

Însă, așa cum era de așteptat, fanii vedetei s-au îngrijorat și au întrebat-o de ce nu sunt în vacanță în formulă completă.

„Noi nu i-am luat pe copii în destinații îndepărtate pe alte continente. Consider că fiind foarte mici, nu înțeleg mai nimic și nici nu țin minte mare lucru… acum, la 12 ani, percepe altfel lucrurile și trăiește emoția la cote mari. Rămâne cu amintiri frumoase”, a spus Andreea despre faptul că fetiței ei îi place foarte mult în această vacanță.

CITEȘTE ȘI ANDREEA BĂNICĂ, MĂRTURISIRI DUREROASE DESPRE PĂRINȚI! MODUL TRAGIC ÎN CARE CEI DOI S-AU STINS DIN VIAȚĂ. „AM SUFERIT MULT”

De ce au rămas în țară Lucian și Noah?

„Nu am mers împreună din mai multe considerente… Noah este prea mic pentru această aventură! Lucian se ocupă de hotelul de la mare și alte proiecte, are grijă de părinții lui, deci nu putea pleca din țară.

Băieții și-au luat rulota și au plecat și ei într-o excursie pentru ca Noah să nu simtă prea tare plecarea noastră”, le-a răspuns Andreea curioșilor.

Cu toate că băieții ei nu sunt alături de ele, Andreea Bănică și Sofia nu sunt singure. Vedeta a optat pentru această destinație pentru că nașii lor aveau de gând să meargă în Kenya și a fost un prilej bun.

„Nașii noștri ne-au anunțat că vor să plece în Kenya și am plecat cu ei. Motivele: un loc unde îmi doream să ajung pentru safari și plăcerea de a admira animalele în habitatul lor. Fascinant de-a dreptul”, a spus Andreea, pe contul ei de Instagram.

VEZI ȘI ANDREEA BĂNICĂ, DESPRE SECRETELE DIN CĂSNICIA CU LUCIAN MITREA: “FOARTE RAR MĂ RĂSFAȚĂ SOȚUL, M-A SUPĂRAT PUȚIN”. RELAȚIA LOR A ÎNCEPUT ÎN URMĂ CU 26 DE ANI

Sursă foto: