Adevărata dramă a lui Costin Mărculescu. „De multe ori, era chemat la petreceri pe post de măscărici și…”

Publicat: 16/06/2020 | 11:54

Costin Mărculescu a murit săptămâna trecută, iar vestea a venit ca un fulger în showbizul românesc. După ce regretatul actor a fost înmormântat, în spațiul public au apărut diverse persoane din anturajul său, care au început să-l plângă și să-l laude. Părea că personajul din „Liceenii” a fost înconjurat de prieteni până în ultima clipă, dar realitatea ar fi, de fapt, cum nu se poate mai tristă. 

La numai două zile de la înmormântarea lui Costin Mărculescu, CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații halucinante despre ceea ce ar fi trăit, de fapt, actorul. Rămas singur de ani buni, înconjurat de prieteni numai atunci când era bine și fericit, Costin Mărculescu ar fi fost, de fapt, un singuratic trist și lăsat de izbeliște de cei pe care și-ar fi dorit să-i aibă aproape.

(NU RATA: MAMA COPILULUI SECRET AL LUI COSTIN MĂRCULESCU, REACȚIE ȘOCANTĂ DUPĂ MOARTEA ACTORULUI)

Costin Mărculescu, părăsit de toți prietenii, la ziua lui de naștere

Una dintre puținele și bunele prietene ale actorului ne-a declarat, în exclusivitate, că acesta a fost părăsit de toți prietenii, chiar de ziua lui de naștere. Totul s-ar fi întâmplat acum doi ani, atunci când Mărculescu planificase o petrecere de vis, la care își invitase peste 200 de prieteni.

Costin Mărculescu, alături de Mara Bănică

Realitatea cruntă l-ar fi izbit pe actor în momentul în care a văzut că în localul petrecerii și-au făcut apariția numai 6-7 oameni. Atunci a înțeles cât de singur era, de fapt…

„Acum câțiva ani, parcă în 2018, Costin a vrut să-și organizeze o super-petrecere, de ziua de naștere. A mizat pe faptul că ziua lui e vara și oamenii sunt mai liberi. A plănuit totul, voia să-și dea un restart, să se reinventeze, să le arate tuturor că nu a ajuns la sapă de lemn.
A chemat în jur de 200 de invitați. Din ăștia 200, au fost prezenți vreo 6-7. Și acum… toată lumea îi era prietenă, toată lumea îl plânge.

(CITEȘTE ȘI: DRAMELE ȘI EȘECURILE L-AU ÎNGENUCHEAT PE COSTIN MĂRCULESCU! ACTORUL ANUNȚASE DE MULTE ORI CĂ ÎȘI IA VIAȚA: „SPER SĂ FIE MULTĂ LUME LA CIMITIR”)

Îmi zicea că treceau luni de zile și nu vedea un telefon din partea celor pe care îi considera prieteni, nu-i dădea nimeni niciun mesaj, nici nu-l întrebau de sănătate sau ceva.
Mai mult, de multe ori era chemat la petreceri pe post de măscărici, nu neapărat că nu se puteau desfășura aceste petreceri fără el. Mi-a povestit acum trei ani, la ziua mea de naștere, că simte că nu se ridică niciodată la rangul prietenilor săi din showbiz și se simțea inferior și jenat de situația precară în care se afla, din punct de vedere financiar.

Acum, toți l-au plâns, iar, când era în viață, un telefon nu-i dădeau”, a declarat buna prietenă a lui Costin Mărculescu, pentru CANCAN.RO. 

Dezvăluiri confirmate

Despre acest subiect dureros a vorbit și Codrin Ștefănescu, pe pagina lui de Facebook. Politicianul a postat un mesaj emoționant în memoria bunului său prieten, Costin Mărculescu și a povestit câteva lucruri legate de aniversarea actorului, la care mai nimeni nu a vrut să participe.

„Rămas bun, prieten vechi! Așteptam noua ta carte, așteptam petrecerea de ziua ta. Nu știam că te simti singur și părăsit de toti, nu știam că ai probleme. Nu mi-ai spus nimic din toate astea ultima oară când am vorbit. Probabil că nu ai spus nimānui. Țin minte una din ultimele tale petreceri de ziua ta. Ai invitat peste două sute de prieteni, am fost doar sase! Plus lăutarii. Si a fost extraordinar!

Ti-am spus și noi că lumea e rea, nepăsătoare și uitucă. Dar tu ai continuat să zâmbești si să speri. Că oamenii vor deveni buni și valorile vor fi respectate. Drum lin, prieten drag! Dumnezeu să te ocrotească, Costin Mărculescu!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Costin Mărculescu, singur și din punct de vedere sentimental

Costin Mărculescu a avut o viață plină cu de toate, dar, câteodată, cu nimic. Pe plan financiar ar fi eșuat cu mulți ani în urmă, atunci când agenția de modeling a dat faliment, iar, de atunci, prietenii lui spun că nu ar  mai fi reușit să-și revină. Au urmat câțiva ani de chin în care regretatul actor a încercat să se mențină pe linia de plutire cu cheltuielile, însă tot ceea ce făcea era să se afunde tot mai mult în probleme. Drept dovadă, Mărculescu avea, în momentul morții, o restanță de aproape 13.000 de lei la întreținere.

Costin Mărculescu a murit la 50 de ani

(VEZI ȘI: AM DESCOPERIT-O PE IUBITA SECRETĂ A LUI COSTIN MĂRCULESCU. “A FOST MEREU ÎNDRĂGOSTIT DE EA, DAR…”)

Nici pe plan sentimental nu a dus-o prea bine. Costin Mărculescu a întâlnit-o pe Samira în 2003, iar în 2008 cei doi au devenit părinții unui băiețel. Din păcate, lucrurile nu au mers între ei așa cum se așteptau, așa că s-au separat, iar tânăra care atunci avea numai 23 de ani s-a mutat în Australia, alături de familia sa. Tot acolo l-a adus pe lume pe micuțul Bibi, fiul ei și al lui Costin Mărculescu.

S-au împăcat, pentru o perioadă, însă nici de această dată lucrurile nu au funcționat. Costin Mărculescu ar fi avut o relație rece cu fiul său, pe care l-a cunoscut de-abia în momentul în care acesta avea 5 ani. Din această cauză, Samira nici măcar nu i-a spus copilului de moartea tatălui său.

Anul 2014 spera să fie anul lui norocos, atunci când a întâlnit-o pe Ella Nae și a fost convins că este dragoste la prima vedere. Tocmai de aceea, la momentul respectiv, după numai două luni de relație, Costin Mărculescu a decis să se căsătorească și să se așeze la casa lui. Lucrurile nu au mers nici de această dată, iar după alte câteva luni, actorul era părăsit de soție și își plângea de milă, în direct, după ce aceasta îi adresase cuvinte jignitoare și dure, în spațiul public.

„Cele mai jenante apariţii din viaţa mea”

Cu ochii în lacrimi, invitat la o emisiune de televiziune, Costin Mărculescu a povestit totul despre umilințele îndurate din cauza fostei sale soții.

”Nu am cuvinte. Acest subiect, aceste emisiuni au fost cele mai jenante apariţii din viaţa mea. Îmi găsesc mai greu cuvintele acum. Am dovedit că încă o iubesc. Ştiam trecutul ei, şi nu m-a interesat acest aspect. Că a fost cu 70 de bărbaţi nu e treaba mea, are 34 de ani. Încă o iubesc. Am stabilit de comun acord, dar mai mult forţat de ea, ca noi doi să divorţăm. Ea a spus că nu contează actele, că eu voi rămâne soţul ei. Zicea că îmi face doi băieţi. Nu vreau să par vreun prost. Sunt doar un bărbat care iubeşte. Am 45 de ani, trebuia să fac pasul ăsta, şi am simţit să îl fac cu ea. 

Costin Mărculescu a murit la 50 de ani

Nu am nevoie de psiholog, eu sunt propriul meu psiholog. Să îi faci iubitei tale tot ce avea ea nevoie şi să fii bătaie de joc… Nu am jucat teatru. Din moment ce îi oferi soţiei totul, şi ea zice că vrea totul, totul şi tu îi dai mai mult decât totul, ce să îi mai dai? Îmi este jenă de ipostaza asta. Ea a spus că nu mă iubeşte de acum opt zile. E păcatul ei dacă şi-a bătut joc de mine”, spunea Costin Mărculescu, plângând.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)