Ademenit de alcool, un ieșean a încălcat ordinul de protecție al soției și a mers să se răzbune cu bătaie la ea și la fiica lor

Publicat: 04/04/2020 | 10:57

Un bărbat din Iași cu o stare avansată de ebrietate a încălcat ordinul de restricție pe care soția și fiica lor îl solicitaseră împotriva lui și a mers să se răzbune într-un mod caracteristic… cu o porție de bătaie.

Întâmplarea a avut loc în comuna Todirești, județul Iași. Fiica de 19 ani a celor doi căsătoriți a sunat de urgență la 112 după ce tatăl ei s-a năpustit asupra lor în casă fiind violent și amenințându-le. Echipajul de poliție apărut de îndată și l-au imobilizat pe bărbat.

“În urma cercetãrilor efectuate de cãtre politistii Sectiei Nr. 6 Politie Ruralã Negresti, s-a constatat faptul cã bãrbatul de 44 de ani, din comuna Todiresti, nu a respectat mãsurile prevãzute si dispuse prin ordinul de protectie emis de cãtre Judecãtoria Vaslui, la data de 25 martie a.c.. Aflat sub influenta bãuturilor alcoolice, bãrbatul a provocat scandal la domiciliu, lovindu-si fiica de 19 ani si sotia de 40 de ani. În cauzã, s-a dispus atât efectuarea în continuare a urmãririi penale fatã de bãrbatul sus-mentionat, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de violentã în familie, amenintare si nerespectare a unei hotãrâri judecãtoresti, cât si retinerea acestuia pentru o perioadã de 24 de ore”, a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

CITEȘTE ȘI: Asistentele medicale din Iași răbufnesc! Acestea fac acuzații grave medicilor. ”Nu respectă…”