Adelinei Pestrițu, probleme cu poliția! I-a fost luat permisul de conducere de două ori în 20 de minute

Publicat: 21/06/2020 | 14:04

Adelina Pestrițu a rămas fără permisul de conducere de două ori pe parcursul a doar 20 de minute. Vedeta a explicat și cum a fost posibil să bifeze această “performanță”.

CITEȘTE ȘI: ADELINA PESTRIȚU A CEDAT ÎN FAȚA CRITICILOR DURE FĂCUTE DE UN INTERNAUT! REACȚIA VEDETEI NU A TRECUT NEOBSERVATĂ DE UNII DINTRE FANI

Adelina Pestrițu este o fostă asistentă și prezentatoare de televiziune. De câteva luni, însă, s-a dedicat familiei, iar aparițiile ei pe micul ecran sunt rare. A acceptat, totuși, o invitație la un post TV, unde a povestit cum a rămas fără permisul de șofer de două ori, într-un timp record.

Dacă exista cineva în țara asta să bifeze asemenea greșeală, eu sunt aceea. Acum patru ani, am mers la Focșani, la un eveniment pe care aveam să-l prezint. După ce am terminat, am zis – gata, nu mai stau peste noapte, trebuie să ajung  rapid la București. Și cum… eram vitezomană, am mers cu viteză destul de mare, nu mai știu cât aveam… peste 150 la oră. M-a oprit un echipaj prima dată, mi l-au luat”, a povestit vedeta.

(NU RATA: ADELINA PESTRIȚU A ȚINUT SĂ SE AFLE DE LA EA: „AM FUGIT DE ACASĂ”)

Cât timp a stat Adelina Pestrițu fără permis

Am plecat ușor nervoasă de pe loc și în 20 de minute am fost din nou oprită de un alt echipaj care mergea în sens opus, dar a văzut că am viteză și a venit după mine. Le-am spus: eu circul cu o dovadă, nu mai am permis. Tocmai m-au oprit colegii dvs. Mi-au spus că mi-l iau și a doua oară. Nici nu credeam că e posibil. După o perioadă în care am mai avut voie să conduc, a trebuit să predau permisul. L-am predat pentru șapte luni. În instanță am mai primit o lună spor. S-au cumulat cele două abateri – trei luni cu trei luni, plus bonus o lună”, a povestit Adelina Pestrițu la Digi 24.