Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look! S-a ras în cap, dar…

Publicat: 12/06/2020 | 09:52

Radical și-a schimbat look-ul frumoasa Adelina Pestrițu, dar a primit foarte multe aprecieri ale fanilor ei, pe Instagram, acolo unde le-a și dat vestea. Și asta chiar dacă s-a ras în cap! Dar îi stă spectaculos.

CITEȘTE ȘI: ADELINA PESTRIȚU A CEDAT ÎN FAȚA CRITICILOR DURE FĂCUTE DE UN INTERNAUT! REACȚIA VEDETEI NU A TRECUT NEOBSERVATĂ DE UNII DINTRE FANI

Sute de mesaje de admirație au curs pe Instagramul vedetei, după ce a postat imagini din timpul creării noii coafuri, dar și de după marea schimbare a look-ului. Asta în condițiile în care nimeni nu se aștepta ca Adelina să ia o asemenea decizie, se poate spune chiar radicală.

Adrian Perjovski este specialistul la care Adelina Pestrițu a apelat pentru a-I îndeplini dorința, schimbarea totală de look. ”Am făcut-o!!! Pentru mine, 2020 este un an al schimbărilor și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea. Astfel, m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut în urmă cu 4 ani să mă reinventez și să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în păr și tocuri. Așadar, vă fac cunoștință cu noua Adelina Pestrițu. P.S. Ție, cel care mă urmărești, îți recomand să faci tot ce ține de tine pentru a te simți bine în pielea ta. De acolo pleacă mulțumirea de sine și fericirea”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram, la scurt timp după ce mașina de tuns a fost scoasă din priză.

Adelina Pestrițu, schimbare de look. Dar să-i vezi ultimul tatuaj

Adelina Pestrițu și-a uimit fanii cu ultimul său tatuaj. Acesta conține un mesaj emoționant, care îl completează pe cel al soțului vedetei, Virgil Șteblea. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Concret, iubirea Adelinei și a lui Virgil a fost transpusă pe mâinile lor, printr-un nou tatuaj. „There is only one happiness in life, to love and to be loved”, sau, pe românește, ”Există o singură fericire în viață, să iubești și să fii iubit”. (NU RATA: ADELINA PESTRIȚU A ȚINUT SĂ SE AFLE DE LA EA: „AM FUGIT DE ACASĂ”)

Acesta nu este prima oară când Adelina Pestrițu când își scrie iubirea pe piele. Așa s-a întâmplat și când se iubea cu Liviu Vârciu. Și-a scris numele lui pe antebraț, iar după ce s-au despărțit, Liviu Vârciu s-a transformat în aripi de …fluture.