Adelina Pestrițu, vacanță de vis din Maldive! Cum arată trupul său într-un costum de baie minuscul la 2 ani de când a devenit mămică | FOTO

Publicat: 09/01/2021 | 18:14

Adelina Pestrițu și soțul său, Virgil Șteblea, se află într-o vacanță exotică de vis în Maldive. Fosta prezentatoare a împărtășit cu fanii săi unele dintre momentele petrecute la scurt timp după ce a poposit pe meleagurile însorite. Și, printre pozele de album publicate se numără și câteva în care poartă un costum de baie minuscul. La doi ani de când a devenit mămică de fetiță, trupul său arată precum al unei zeițe.

Adelina Pestrițu, vacanță de vis din Maldive

Sexy și provocatoare! Așa arată Adelina Pestrițu în clipa în care apare îmbrăcată în costum de baie… fie el unul din două piese sau întreg. După cum puteți vedea în fotografia de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, îndrăgita brunetă are un abdomen tonifiat, un posterior ferm, semn că nu a ratat antrenamentele de la sală, dar și cele de acasă. Desigur, ea este atentă și la ceea ce mănâncă, chiar și acum, când au fost sărbătorile de iarnă.

În vârstă de 33 de ani, fosta prezentatoare de la Kanal D a decis să înceapă Noul An cu o binemeritată vacanță într-unul dintre locurile sale preferate: Maldive. Ea și soțul său și-au lăsat fiica, pe Zeny acasă, cu bunicii. Cei doi parteneri ar putea să se întâlnească în concediu cu mai multe vedete din România care au ales aceeași destinație exotică, iar Bianca Drăgușanu este una dintre acestea; fosta soție a lui Alex Bodi a ajuns acolo tot în urmă cu două zile, când a sosit și avionul în care s-a aflat cunoscutul cuplu.

Nu rata: Adelina Pestrițu a petrecut de Revelion cu Gabriel și Ioana Tamaș. Ce ținută a purtat bruneta în noaptea dintre ani

Adelina Pestrițu, declarații despre revenirea în lumea televiziunii

Întrebată în urmă cu câteva luni bune de un fan dacă își dorește să revină pe micile ecrane, bruneta a răspuns: “De când am plecat din TV, am primit multe oferte să mă reîntorc, dar nu am fost cucerită pe deplin de niciuna. Nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăți de măsură, așa că prefer să nu le fac deloc. Dacă ar veni proiectul pe care mi-l doresc eu în TV, cu siguranță n-aș sta pe gânduri. Îmi doresc să revin, dar nu oricum. Sunt fericită cu cee ace fac și nu sunt dispusă să fac compromisiuni în acest sens, doar dacă simt că mă identific cu formatul”.

Află și: Adelina Pestrițu și-a schimbat mașina. Câți bani costă bolidul negru pe care îl conduce acum