Adelina Pestrițu, uimită de ce a găsit în apa Oceanului Indian: “Dușmani noi”. Cum s-a pozat vedeta cu creaturile marine de care unii oameni se tem

Publicat: 10/01/2021 | 17:47

Adelina Pestrițu a avut parte astăzi de o întâlnire neașteptată în timp ce se plimba pe superbele plaje din Insulele Maldive împreună cu soțul ei! Și asta pentru că apele Oceanului Indian au adus la mal trei pisici de mare. Vedeta nu a rezistat tentației de a se apropia de ele și de a le mângâia. O femeie a avertizat-o imediat că ar putea plăti cu viața pentru gestul său, așa cum s-a întâmplat cu regretatul prezentator Steve Irwin.

Adelina Pestrițu, întâlnire de gradul zero cu 3 pisici de mare

Într-adevăr, pisicile de mare are un spin veninos în vârful cozii, dar înţepătura celor care i-au dat astăzi întâlnire Adelinei Pestrițu nu este letală, ca în cazul altor specii. Și, pentru că știa acest lucru, îndrăgita brunetă a îndrăznit să o atingă pe cea mai curajoasă dintre ele, în timp ce Virgil Șteblea a imortalizat scenele unice din prima lor vacanță a anului 2021.

Ulterior, vedeta a ales trei fotografii pe care le-a împărtășit pe rețelele de socializare, iar la descriere a pus un mesaj în limba engleză: “New enemies, the old ones started to like me #stingray (n.r.: Noi dușmani, cei vechi au început să îmi placă #pisicădemare)”.

Nu rata: Adelina Pestrițu, vacanță de vis din Maldive! Cum arată trupul său într-un costum de baie minuscul la 2 ani de când a devenit mămică | FOTO

Geta, una dintre susținătoarele fostei prezentatoare, s-a temut pentru viața acesteia și i-a trimis imediat un comentariu: “Bună… eu zic să nu le mai atingeți… au un spin veninos cu care se apară… cu care ucid… acel prezentator renumit… Steve Irwin așa a murit… înțepat de o pisică de mare și el… stia tot despre aceste vietăți… dar voi faceți cum credeți… e doar părerea mea… ar trebui să citiți înainte de a vă aventura… pentru siguranța voastră… vacanță liniștită…”.

Nu mică i-a fost surpriza când Adelina Pestrițu i-a răspuns că știa acest amănunt… semn că motivul pentru care a îndrăznit să mângâie una dintre pisicile de mare a fost că a recunoscut specia acesteia și era convinsă că nu e în pericol.

Descoperă și: Adelina Pestrițu, apel emoționant pentru Delia, o fetiță de 8 ani care a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică