Adelina Pestrițu și soțul ei, surprinși în halate de baie azi-noapte prin București. Fosta prezentatoare de la Kanal D a povestit ce au pățit

Publicat: 27/12/2019 | 09:09

Nu, nu este o glumă! Azi-noapte, Adelina Pestrițu și soțul ei au fost surprinși în halate de baie pe străzile din București. Fosta prezentatoare de la Kanal D a povestit în câteva rânduri postate pe Internet ce au pățit, de fapt. Apropiații și fanii au reacționat imediat la dezvăluirile făcute de frumoasa vedetă.

Citește și: Adelina Pestrițu, negocieri intense cu Antena 1 și Kanal D. Am aflat ce emisiuni i s-au propus

Adelina Pestrițu și soțul ei, surprinși în halate de baie azi-noapte prin București

Noaptea trecută, Adelina Pestrițu și-a epuizat toate trucurile de a o pune la somn pe fiica ei… în casă! Astfel, ea și soțul ei, Virgil Steblea, au decis să o “obosească” pe micuța Zenaida cu o plimbare nocturnă cu mașina. Cei doi parteneri nu s-au mai schimbat… au rămas în pijamale și, pentru că era destul de frig afară, și-au pus și halatele pe ei.

Citește și: Ce avere are Adelina Pestriţu? Vedeta a fost desemnată “Cel mai bun influencer din România”

După ce și-a dat seama că ar putea fi recunoscută în bolidul soțului ei, fosta prezentatoare a făcut un anunț pe rețelele de socializare, unde a povestit pas cu pas aventura de azi-noapte din familia sa.

“01.00 A.M. – Poveste pestriță de noapte bună!???? Eu și soîul, amândoi în halate, dând ture de oraș, după 3h în care am încercat în zadar să lăsăm leoaica fără energie și s-o punem la somn. Era prea ocupată să cânte la orgă spre diseperarea cățelului și, probabil, a vecinilor, și să ude canapelele cu apa din sticluța ei mică de hidratare. ???? Varianta extremă aduce ca de fiecare dată o misiune îndeplinită! Plimbarea cu mașină a făcut-o să cedeze în față oricărei tentații ???? Acum, dacă ne întâlnim la semafor, știți deja de ce arătăm ca și fugiți de acasă. Pentru că suntem! ???????????? Good Night (n.r.: Noapte bună)! ???? ”, a scris Adelina Pestrițu pe conturile sale oficiale de Facebook și pe Instagram.

Apropiații și fanii celebrului cuplu s-au amuzat copios și au înroșit butonul de like. Unii dintre internauți le-au lăsat și ei câteva impresii. “O ador pe bibilică, s-a gândit și ea să petreacă de Crăciun și a zis să nu vă lase să dormiți ????❤️❤️❤️”, “Eu mă lupt și acum să îl culc… Nu vrea deloc ????‍♀️ se preface că doarme și imediat îl bufnește râsul ????????????‍♀️ 1 an, 6 luni”, “ E de admirat faptul că stai cu ea, o puteai lăsa cu o bonă și tu să dormi bine mersi… dar alegi să ai tu grijă ceea ce este de admirat. :)”, “Cât de frumoasă poți fii, ești incredibilă!!! Cu mai puțin machiaj îți stă mai bine, părerea mea” sunt patru dintre mesajele publice primite de fosta vedetă de la Kanal D.