Adelina Pestrițu și-a cumpărat o vilă! Bruneta a ales casa în timp record

Publicat: 25/06/2020 | 14:19

Adelina Pestrițu și-a cumpărat o vilă! Bruneta a dezvăluit că a ales casa în timp record și a explicat de ce s-a mutat. 

Recent, bruneta a împărtășit cu fanii o veste importantă. Adelina și-a cumpărat o casă. Deși plănuise de mult asta, totul s-a întâmplat pe neașteptate.  

„Plănuiam de multa vreme să facem acest pas, însă nu am reușit să ne organizăm până acum. Atât de nepregătiți am fost încât nici vechea locuință n-am reușit să o punem pe site-urile de specialitate spre vânzare, dar norocul ne-a bătut la ușă. În persoană. Și a fost și al naibii de decis. Astfel am fost “obligați” practic s-o luam din loc, cum se spune, și să ne căutăm o nouă locuință. De data aceasta o casă pe pământ așa cum visam. O casă pentru o familie mai mare decât formula actuala, poate…”, a spus Pestrițu. 

„Am decalat mutatul cu aproape două luni”

Bruneta a ales casa în care se va muta în timp record, de doar două ore și jumătate: „Și nu degeaba cred eu în energia oamenilor și a locurilor. În două ore și jumătate am găsit casa pe care ne-o doream. Care le are pe toate. Din perspectiva noastră, evident. Și cum femeile întotdeauna au o altă viziune despre cum le-ar plăcea lor să trăiască și să arate căminul familiei, chiar dacă era “full options” evident că nici eu n-am făcut excepție de la regula și am intervenit cu “mici modificări”. Atât de mici încăt am decalat mutatul nostru cu aproape 2 luni. Așa sunt femeile, nu vă mirați. N-o sa ne înțelegeți niciodată :))) #joke”.

Adelina a dezvăluit și că ea și sotul ei nu se grăbesc și vor să facă totul ca la carte în ceea ce privește amenajarea noii case.

„Dar de data asta ne-am gândit că nu este cazul să ne mai grăbim, chiar dacă nu este o perioadă deloc ușoară. Am decis să facem totul ca la carte. Cu arhitect, schițe, desene tehnice, proiecte 3D, echipe bune de muncitori și materiale de calitate. Pentru că de fiecare dată când am făcut o astfel de schimbare, am aruncat la propriu cu banii pe niște piese de interior care ulterior nu mi-au mai plăcut (eu sunt capul răutaților) sau efectiv n-au rezistat în timp. Doar câteva dintre ele făcând excepție. În câțiva ani le schimbam de 3-4 ori. Astfel pierdeam și o grămadă de bani, dar nici adevăratul confort nu îl găseam”, a mai spus bruneta.