Adelina Pestrițu, rănită la mâna dreaptă după 14 zile de spitalizare + Ce surpriză i-a făcut Oana Roman

Publicat: 16/09/2020 | 19:33

Adelina Pestrițu a făcut publică o fotografie emoționantă ce a fost realizată în ultima zi în care a stat internată. În imagine a fost surprinsă una dintre rănile pe care le are pe corp după ce a învins virusul ucigaș SARS-CoV-2. Îndrăgita brunetă a fost surprinsă de Oana Roman care a făcut un gest frumos față de ea în public.

Citește și: Scandal-monstru după ce Adelina Pestrițu a anunțat că s-a vindecat de COVID-19: “Nici pe tine nu te mai crede nimeni”

Adelina Pestrițu, rănită la mâna dreaptă după 14 zile de spitalizare

Fosta prezentatoare de la Kanal D a postat pe Instagram Stories o poză în care se poate observa mica rană făcută din cauza poziției în care și-a ținut smartphone-ul în perioada în care a fost spitalizată. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, imaginea a fost imortalizată în urmă cu două zile, iar pe ea, vedeta a scris următorul mesaj: “Efectul celor 14 zile doar cu telefonul”. Printre numeroasele persoane publice care i-au transmis un gând bun după ce a fost externată se numără și Oana Roman. Într-un mesaj video, fiica fostului premier i-a mărturisit: “(…). Adelina, bine ai revenit! Ți-am simțit lipsa. Te pup”.

Nu rata: Monica Orlanda, primele declarații din spital unde se luptă cu virusul ucigaș SARS-CoV-2. Ea și soțul său sunt prieteni de familie cu Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea: “Am simțit ceva dureri în piept, nu mi-am imaginat că…”

Adelina Pestrițu, experiență copleșitoare după ce s-a externat: “M-a bufnit plânsul”

În această după-amiază, Adelina Pestrițu a avut misiunea de a aranja lucrurile fetiței pe care o are cu soțul său, Virgil Șteblea, iar în momentul în care a ajuns la încălțăminte, s-a emoționat atât de mult, încât a început să plângă.

“Sunt în mijlocul unui munte de haine și pantofi în noua noastră casă, încercând să-i organizez. De data asta nu despre ai mei vorbesc, ci despre ai micuței noastre, Zeny. Am dat din întamplare peste niște perechi de pantofi atât de mici, încât m-a bufnit plânsul realizând cum zboară timpul… Pe unii dintre ei nici n-a apucat să-i poarte. Bucurați-vă de fiecare minut???? #timeflies (n.r.: #timpulzboară)” este mesajul scris de celebra brunetă pe rețelele de socializare unde a postat o fotografie cu pantofiorii fiicei sale.

Vezi și: Adelina Pestrițu a revenit pe rețelele de socializare. Vedeta a povestit întreaga experiență suferită: Am primit o lecție importantă”

Citește și...