Adelina Pestrițu, prinsă în Italia, în plină epidemie de coronavirus! ”Ne este și nouă teamă. Sunt la hotel”

Publicat: 25/02/2020 | 13:48

Timp de câteva zile, Adelina Pestrițu și soțul acesteia, Virgil, au trecut prin momente cumplite. Cei doi au ajuns la Milano exact în momentul ”eruperii” unei epidemii cu zeci de oameni contaminați în orașul modei. Vedeta s-a dus la Săptămâna Modei, la Milano, la invitația lui Philipp Plein, în cadrul evenimentului organizat de acesta. Însă, în afara petrecerii respective cei doi soți au stat izolați în camera de hotel.

Adelina Pestrițu a fost extrem de marcată de situația din Italia, unde coronavirusul a atacat cu virulență și unde, din nefericire, este cea mai mare comunitate de români. Venită la Săptămâna Modei de la Milano, Adelina a purtat aproape în permanență mască de protecție și a ținut să le arate și fanilor săi de pe Instagram că are grijă de sănătatea ei.

 „E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri și au fost și morți, din păcate. Tocmai de aceea ne este și nouă teamă. Sunt la hotel, am ieșit doar să mâncăm, pentru că vrem să ne ferim de tot ce s-ar putea întâmpla rău”, a spus bruneta într-un mesaj video pe insta story.

Din fericire, vedeta și-a anunțat ieri fanii că a reușit să plece din Italia, în acest moment aflându-se la Nisa, în Franța.

Deși cei mai mulți încă tratează coronavirusul ca pe ceva îndepărtat, care nu ar putea să ne afecteze, iată că se confirmă faptul că ar trebui să ne declarăm oficial îngrijorați și să luăm măsuri de prevenție. Până ieri-seară, bilanțul autorităților italiene era unul destul de sumbru: trei morți, 157 de cazuri de infecții confirmate în total, în timp ce 26 de oameni se află în stare gravă sau critică. În acest moment, Italia este a treia cea mai afectată țară din lume, după China și Coreea de Sud.