Adelina Pestrițu nu are liniște nici în Maldive: ”Băi, disperaților, săriți ca hienele!”

Publicat: 12/01/2021 | 10:11

Adelina Pestrițu se află într-o splendidă vacanță în Maldive, alături de soțul ei, Virgil Șteblea. Fosta prezentatoare a împărtășit cu fanii săi unele dintre momentele petrecute la scurt timp după ce a poposit pe meleagurile însorite. A avut, însă, probleme cu unii internauți.

Asta pentru că a făcut puțintică reclamă, plătită, ca să nu intre iar în conflict cu Oana Zăvoranu, care nu iartă pe nimeni, iar unii internauți s-au luat de ea. A avut, însă, un admirator de calibru care i-a luat apărarea. ”Băi disperaților, ea face reclama pentru cine este interesat/a, nu pentru toți muritorii de foame care știu doar să spună ca strugurii sunt acri. Zici că sunteți nebuni, cum vedeți că arată un produs, cum săriți ca hienele…ea arată, nu vi le bagă pe gât..sunt multe persoane care profită de codurile oferite de ea..da’ voi sunteți bogați/bogate și nu aveți nevoie de discount-uri…”, a sărit în apărarea vedetei un internaut. (CITEȘTE ȘI: ADELINA PESTRIȚU, UIMITĂ DE CE A GĂSIT ÎN APA OCEANULUI INDIAN: “DUȘMANI NOI”. CUM S-A POZAT VEDETA CU CREATURILE MARINE DE CARE UNII OAMENI SE TEM)

Altfel, Adelina se bucură din plin de soarele și plaja din Maldive, drept dovadă stând și fotografiile pe care vedeta le-a postat pe rețelele de socializare.

Revine Adelina Pestrițu în televiziune?

Întrebată în urmă cu câteva luni bune de un fan dacă își dorește să revină pe micile ecrane, bruneta nu a evitat un răspuns. “De când am plecat din TV, am primit multe oferte să mă reîntorc, dar nu am fost cucerită pe deplin de niciuna. Nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăți de măsură, așa că prefer să nu le fac deloc. Dacă ar veni proiectul pe care mi-l doresc eu în TV, cu siguranță n-aș sta pe gânduri. Îmi doresc să revin, dar nu oricum. Sunt fericită cu cee ace fac și nu sunt dispusă să fac compromisiuni în acest sens, doar dacă simt că mă identific cu formatul”, a spus Adelina Pestrițu.