Adelina Pestrițu, lecție de viață emoționantă! Își vinde rochia de mireasă purtată în biserică pentru o cauză nobilă. Câte mii de euro valorează creația vestimentară

Publicat: 24/06/2020 | 20:40

Adelina Pestrițu oferă încă o lecție de viață emoționantă. Carismatica vedetă a anunțat recent că își vinde rochia de mireasă purtată în biserică pentru o cauză nobilă. În timpul mărturisirilor, ea a dezvăluit și câte mii de euro valorează creația vestimentară spectaculoasă.

Citește și: Adelina Pestrițu, criticată după ce postat o fotografie în care apare în lenjerie intimă: “Ți-ai lungit atât de mult picioarele în Photoshop”. Replica savuroasă a fostei prezentatoare de la Kanal D

Adelina Pestrițu își vinde rochia de mireasă purtată în biserică pentru o cauză nobilă

Fosta prezentatoare de la Kanad D, Adelina Pestrițu, a lansat o provocare pe Instagram Stories pentru apropiații și fanii săi! Este vorba despre curiozități care de care mai interesante despre ziua nunții sale cu Virgil Șteblea. Ei s-au căsătorit religios pe 20 iulie 2019, iar ceremonia s-a desfășurat la Biserica Nașterea “Maicii Domnului”, situată pe Calea Dorobanților.

Vezi și: Adelina Pestrițu și-a făcut un nou tatuaj. Ce legătură are cu soțul vedetei, Virgil Șteblea | FOTO

Printre întrebările primite de la internauți de vedetă se numără cea în care a fost întrebată cât a costat una dintre cele două rochii de mireasă. Potrivit dezvăluirilor făcute de Adelina Pestrițu, rochia îmbrăcată când a pășit în fața altarului alături de tatăl fiicei sale a costat 8.600 de euro, iar cea îmbrăcată la restaurant, 40.000 de euro. Aceasta din urmă a fost cusută manual timp de două luni de o echipă foarte mare de profesionișit și are câteva mii de cristale.

“(…). Pe cea din stânga (n.r.: rochia de mireasă îmbrăcată în biserică) o scot la vânzare și donez banii, pe cea din dreapta o păstrez”, a scris fosta realizatoare de emisiuni de la Kanad D pe un colaj, pe care îl puteți vedea în galeria foto a articolului.

La scurt timp de la aceste mărturii, vedeta a primit următoarea întrebare: “De ce o vinzi pe cea cu care ai fost îmbrăcată la biserică? Are mai multă valoare sentimentală”. Iar răspunsul ei este: “Tocmai pentru că ajutorul pe care îl vo da în urma vânzării ei este tot de la Dumnezeu pentru cei nevoiași. Banii vor ajunge la oamenii fără posibilități”. Aceasta nu este singura dată când Adelina Pestrițu oferă o lecție de viață emoționantă. În urmă cu aproape patru ani, și-a donat 15 cm de păr în cadrul unei campanii care a avut ca scop crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer.

Adelina Pestrițu își vinde rochia de mireasă purtată în biserică pentru o cauză nobilă © edamagazine.ro
Adelina Pestrițu își vinde rochia de mireasă purtată în biserică pentru o cauză nobilă © edamagazine.ro

Nu rata: Adelina Pestrițu a cedat în fața criticilor dure făcute de un internaut! Reacția vedetei nu a trecut neobservată de unii dintre fani

Întâmplare amuzantă neștiută de la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea

Întrebată care a fost cea mai amuzantă întâmplare de la nunta sa, vedeta a răspuns: “Să spunem că este amuzant acum, când îmi amintesc, dar în noaptea nunții am fost chinuită tare. Cea de-a doua rochie cântărea 13 kilograme, iar mocheta din restaurant îmi îngreuna foarte tare mersul. Plus că aveam multe drumuri de făcut. La fiecare dans exista un invitat care mă ajuta să țin rochia ucigașă. Dar pe fața mea nu s-a văzut asta. Am ascuns cât am putut. Acum mă amuz de treaba asta”. Ulterior, Adelina Pestrițu a mai mărturisit: “A fost cusută manual timp de două luni de o echipă foarte mare de profesionișit. Creația a avut câteva mii de cristale. De aici și greutatea ei de 13 kg”.

Pe 3 iulie 2019, Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea s-au căsătorit civil la Primăria Sectorului 1, iar alături le-au fost doar naşii. Vedeta a devenit mămică pentru prima dată pe 3 august 2018. Fetița pe care i-a dăruit-o soțului său se numește Zenaida Maria și a venit pe lume în urma unei operații de cezariană.