Adelina Pestrițu, izolare la domiciliu după ce s-a întors din Milano: „Stau în casă de la venirea mea în țară”

Publicat: 04/03/2020 | 16:53

Recent, Adelina Pestrițu a vizitat Italia. Vedeta a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Milano, iar de când s-a întors în țară se află în izolare la domiciliu.

Italia este una dintre țările cele mai afectate de noul coronavirus, se află pe locul trei ca bilanț de mortalitate din cauza virusului, după China și Iran. Adelina fost în Milano cu puțin timp înainte de a izbucni epidemia, așa că la întoarcerea în țară a cosiderat că este cel mai bine să stea în casă pentru câteva zile.

Pentru a evita orice fel de pericol, vedeta a decis să pastreze distanța pentru câteva zile, de cei dragi. Chiar dacă nu are nici-un fel de simptom a decis să se izoleze în casă. Decizia i-a aparținut în totalitate, iar zile de carantină sunt pe sfârșit. (CITEȘRTE ȘI: ADELINA PESTRIȚU, APARIȚIE DE SENZAȚIE ÎN MILANO. BRUNETA A PURTAT O ȚINUTĂ DE 13.000 DE EURO)

„Văzând panica generată de temutul coronavirus prezent mai nou și în Europa, dar mai ales în Italia, chiar dacă Milano nu se afla (cel puțin la momentul respectiv) pe harta orașelor intens afectate, am preferat să recurg la metodă de autoizolare.

Această este o măsură pe care mi-am impus-o singură, fără să mă oblige cineva, fără să fiu împinsă de simptome specifice acestui virus sau de medici… stau în casă de la venirea mea în țară pentru că sunt o fire precaută și responsabilă cu mine și cu cei din jur. Nu este vorba despre o carantină, este soluția la care am recurs eu urmând indicațiile autorităților și propria mea conștiința.”, a scris Adelina Pestrițu pe blogul personal.

„Mă macină un dor imens de Zeny”

Chiar dacă perioada de izolare este aproape de final, Adelina abia așteapăt să se terminie și să poată lua contact din nou cu cei dragi.

„În câteva zile se va termina acesta perioada de autoizolare în ceea ce mă privește și voi reveni la ritmul intens de postări cu care v-am obișnuit. Vă mai pot spune că mă macină un dor imens de Zeny pe care abia aștept s-o strâng în brațe. Până atunci va invit să-mi fiți alături. Chiar și “izolată” pot fi alături de voi și asta este un motiv de bucurie”, a mai spus vedeta