Adelina Pestrițu, însărcinată pentru a doua oară? Vedeta s-a afișat cu o burtică suspectă

Publicat: 21/04/2021 | 09:36

Adelina Pestrițu a ridicat numeroase semne de întrebare cu privire la o posibilă sarcină, după ce s-a afișat cu o burtică suspectă. Vedeta și-a pus fanii pe jar, iar aceștia au crezut, inițial, că bruneta așteaptă un alt copil.

Pe Facebook-ul său, Adelina Pestrițu a postat mai multe fotografii în care s-a afișat cu o burtică suspectă. Pentru că fanii ei s-au gândit rapid că este vorba de o altă sarcină.

Cu toate acestea, bruneta a lămurit imediat misterul și nu a mai lăsat nicio urmă de îndoială.

„Intrebarea zilei: Esti gravida? ????????
NU. I like pancakes ???????? ???????? ????” ( traducere: îmi plac clatitele)

Cum refuză Adelina Pestrițu avansurile domnilor cu tupeu

Potrivit declarațiilor făcute de Adelina Pestrițu, viața unui influencer nu este perfectă, așa cum pare pe rețelele de socializare. Iar atunci când are o zi delicată, ea evită să se expună pe social media.

Vitalie Cojocari: Ceea ce vedem noi pe Instagram nu este viața reală a Adelinei Pestrițu?

Adelina Pestrițu: Nu aș putea să o prezint pe cea sută la sută reală. Este viața reală, așa sunt eu, dar sunt momente în care chiar sunt la pământ și nu vreau să supăr pe nimeni și mă închid în mine.

În cadrul interviului, prezentatorul a adus în discuție modalitatea în care diva refuză avansurile admiratorilor: le arată verigheta de pe deget.

“Da, de ce nu? Nu-mi mai face nimeni avansuri de când m-am măritat. Toți oamenii știu că sunt căsătorită și am un copil. Nu mai putem discuta despre avansuri, deși, ieri mi s-a întâmplat în trafic. Era un domn la semafor și tot claxona. Colegul meu, care e aici, îmi spunea: «Nu te uita în stânga, claxonează, este disperat, nu știu ce vrea». Probabil, voia omul să mă salute, că m-a recunoscut. La mine nu se pune problema de vreau să te agăț. Nu”, a explicat fosta moderatoare de la Kanal D, relatează stirileprotv.ro.