Adelina Pestrițu, însărcinată pentru a doua oară? Anunțul făcut în direct: ”Ne-am dorit să fim patru, după izolare”

Publicat: 21/06/2020 | 17:45

Adelina Pestrițu este însărcinată pentru a doua oară? Vedeta a făcut un anunț, în direct, care i-a lăsat mască pe fanii ei.

Nu este un secret faptul că Adelina Pestrițu și soțul ei își mai doresc un copil. Cei doi vor ca micuța Zeny să aibă cu cine să se joace așa că s-au pus pe treabă. Iar izolarea la domiciliu le-ar fi fost benefică pentru că Adelina ar putea să fie… din nou însărcinată.

Nu de alta, dar vedeta a făcut anunțul în direct! Adelina a mărturisit că există o posibilitate destul de mare ca ea să devină din nou mămică. Însă, momentan, bruneta încă nu și-a făcut un test de sarcină. Așa că toți așteaptă cu sufletul la gură marea veste!(CITEȘTE ȘI: ALINA PUȘCAȘ ESTE RĂSFĂȚATĂ ÎN SPITAL! SURPRIZA DE PROPORȚII DE CARE A AVUT PARTE PREZENTATOAREA TV)

”Ne-am dorit să fim patru, după izolare. Încă nu am făcut testul, dar da, aș putea fi însărcinată. Dorința asta de a ne mări familia ne-a determinat să muncim mult la ea. Soacra mereu ne zice să facem un frățior sau o surioară, pentru că Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace, trebuie să aibă pe cineva”, a declarat Adelina Pestrițu la Digi24.

Adelina Pestrițu a dat jos 14 kilograme după sarcină

Adelina Pestrițu a reușit să slăbească nu mai puțin de 14 kilograme în doar 3 luni de zile. Vedeta a dezvăluit secretul și a mrturisit că a ”inventat” o dietă pentru a da jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

”Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambițioasă și îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc.

De ce zilnic? Pentru că știu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai același meniu. Nu-și mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon”, a povestit Adelina Pestrițu, potrivit avantaje.ro.