Adelina Pestrițu iese din nou în evidență! Detaliul care i-a făcut pe fani să reacționeze: „În sfârșit cineva…”

Publicat: 18/04/2020 | 14:09

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, a reușit în Săptămâna Mare să își surprindă din nou fanii așa cum obișnuiește de fiecare dată. 

Concret, vedeta s-a filmat în timp ce vopsea ouă roșii, iar admiratorii nu au putut să nu o felicite pentru faptul că reușește să fie mamă, soție, să aibă grijă de casă și să se ocupe de carieră.

Dacă este să ne uităm la postările din mediul online vedeta pare că face totul cu zâmbetul pe buze și arată spectaculos de fiecare dată, așa că imaginile publicate de ea pe pagina ei de Instagram au stârnit un val de reacții.

„În sfarsit cineva vopseste oua rosii….simple ❤️????”, „Frumoasă și gospodină toate atuurile de femeie perfectă!”, „Ești o gospodină, draga mea???? Ești și sexy???? Mamă mamă ce bunătăți ies din mana ta????????❤️Paște fericit!!! ❤️”, „Ești nemaipomenită”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii frumoasei Adelina Pestrițu le-au lăsat în dreptul filmulețului.

Detaliul cel mai important

Adelina este una dintre cele mai prezente vedete din mediul online. Ea se filmează în ipostaze care mai de care mai diferite, iar urmăritorii fideli au văzut-o până acum machiată sau lipsită de farduri, zâmbind sau cu lacrimi de fericire în ochi, făcând sport, gătind sau jucându-se cu fiica ei.

Ce au observat de fiecare dată este că bruneta este o apariție spectaculoasă, iar momentul vopsirii ouălor de Paște nu a făcut excepție.

Spre surprinderea fanelor, Adelina Pestrițu a ales să vopsească ouă roșii îmbrăcată într-o rochie complet albă – o alegere destul de riscantă, ar fi spus multe dintre gospodinele care i-au vizitat pagina. „Ouale arată super! Dar eu vreau sa te felicit pentru curajul de a purta alb când vopsești oua roșii! ????”, i-a scris o admiratoare. „????????Multumesc! Nicio picatura pe rochie????”, a răspuns Adelina Pestrițu.