Adelina Pestrițu i-a dat o lecție unei femei care a jignit-o în public. Mesajul tranșant al fostei prezentatoare

Publicat: 17/02/2020 | 13:23

Recent, Adelina Pestrițu și-a provocat apropiații și fanii la un joc, însă lucrurile au luat o întorsătură neplăcută. Una dintre femeile care îi urmărește activitatea pe Instagram a criticat-o dur pe îndrăgita vedetă. Desemnată Cel Mai Bun Influencer din România în cadrul galei E! People’s Choice Awards 2019, fosta prezentatoare i-a dat o lecție celei care a insultat-o.

Citește și: Ce detaliu a observat o admiratoare în fotografia cu Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea: “Voi doi…”

Adelina Pestrițu, reacție surprinzătoare pentru o femeie care a jignit-o

Experiența neplăcută pentru Adelina Pestrițu a apărut la scurt timp după ce a făcut publică o poză în care apare în timp ce stă întinsă în pat într-o ținută sexy și are în mână telefonul. Imaginea a fost însoțită de următoarea descriere: “Care este mesajul pe care ai vrea să îl primești de la mine?”.

Printre zecile de mii de like-uri și comentarii pozitive, s-au numărat și câteva critici, pe care le puteți vedea atât în galeria foto a articolului, dar și în rândurile de mai jos.

“E foarte păcat că unii copii de 13 ani te urmăresc și cred că ești «perfecțiunea», pentru că nu mai avem modele”, i-a scris una dintre doamnele care o urmăresc pe Adelina Pestrițu pe Instagram.

Fosta prezentatoare de la Kanal D se numără printre celebritățile de la noi care răspund internauților. Așa s-a întâmplat și în acest caz… Ea a mărturisit sincer că: “Andreea, copiii de 13 ani n-au ce căuta aici. Limita de vârstă este de 18, așa cum o spun cei de la Instagram în Termeni și Condiții. Cât despre modele… fiecare este liber să le și aleagă ???? Gândim și simțim diferit”.

Citește și: Ce avere are Adelina Pestriţu? Vedeta a fost desemnată “Cel mai bun influencer din România”

Atacul Andreei la adresa Adelinei Pestrițu nu s-a oprit aici… ea a lăsat într-un alt comentariu următorul îndemn: “Dragilor, citiți și căutați adevăratele modele!”. Replica ei nu a rămas fără ecou, iar vedeta i-a dat o lecție de viață.

“Andreea, Văd că insistați. Pentru cunoștința dumneavoastră, să știți că cititul este un lucru la care recurg de fiecare dată când am timp liber. Faptul că printre altele aleg să fiu și o femeie îngrijită sau să am preferințe mai puțin comune, nu mă face mai puțin bună sau nedemnă de a fi un model :)”, i-a răspuns îndrăgita artistă celei care a jignit-o pe contul său de Facebook.

Într-un alt comentariu, Adelina Pestrițu a subliniat următoarea idee: “Depinde ce înseamnă pentru unii succes! Știi că atunci când unii vor să fie cârcotași sunt și dacă ești sfânt”.