Adelina Pestrițu, după ce a rămas fără contul de Instagram! Avertismentul dat de vedetă

Publicat: 03/05/2021 | 22:00

Adelina Pestrițu a rămas fără pagina de Instagram! Urmărită de peste 1,7 milioane de fani, Adelina s-a trezit că nu mai poate comunica, pentru că a întâmpinat probleme cu contul de pe pagina de socializare.

Avea să-și anunț, imediat, urmăritorii. „Dragii mei, din păcate am întâmpinat o mică problemă cu contul de Instagram. În cazul în care nu mă găsiți. Se lucrează la asta și, sper eu, se va rezolva repede. Până atunci mă găsiți aici. Îmi pare rău că se întâmplă asta când sunt în plină campanie de strângere de fonduri pentru Mihăiță, dar vom afla exact care a fost cauza… Vă urez un Paște Fericit!”, a transmis Adelina Pestrițu. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A AFIȘAT ADELINA PESTRIȚU PE INSTAGRAM, DUPĂ CE S-A SPECULAT CĂ AR FI ÎNSĂRCINATĂ PENTRU A DOUA OARĂ)

Adelina Pestrițu a rămas fără contul de Instagram! Anunțul făcut de vedetă

După ce a anunțat că pagina ei de Instagram este momentan închisă, mai multe conturi false cu numele Adelinei Pestrițu și-au făcut apariția. Astfel, diva a revenit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care a semnalat că nu și-a făcut un nou cont. „Dragii mei, după ce am anunțat că am o problemă cu contul meu de Instagram, au apărut multe conturi FAKE cu numele meu. Vă rog să aveți grijă! După cum știți, este ILEGAL să îți faci cont cu numele altei persoane și să-i folosești pozele și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani (vezi art 325 din Codul Penal). (NU RATA: ADELINA PESTRIŢU ŞI-A INDUS FANII ÎN EROARE, DUPĂ UN MESAJ TRIST: “TE DESPARŢI?”)

Vreau doar să vă anunț că NU mi-am făcut un alt cont de instagram.  Dacă voi face acest lucru, vă voi anunța AICI! Momentan, așteptăm să se rezolve problemele pe care le-am întâmpinat cu contul meu oficial.  Revin cu vești în cel mai scurt timp! Sper că aveți un Paște Fericit alături de cei dragi! Vă pup”, a mai transmis Adelina Pestrițu.

Sursa foto: Instagram