Adelina Pestrițu, criticată dur și jignită pe Instagram: “Ce urât ți se văd oasele”! Cum a răspuns vedeta cârcotașilor

Publicat: 28/04/2020 | 17:50

Adelina Pestrițu a fost criticată dur și chiar jignită pe contul ei de Instagram, după ce a publicat o poză de album în care apare. Vedeta nu s-a lăsat călcată în picioare și le-a răspuns pe măsură cârcotașilor. 

Citește și: Legatura dintre Marcel Vela și Adelina Pestrițu. Adevărul despre omul momentului în România

Adelina Pestrițu, criticată dur pe Instagram

Recent, Adelina Pestrițu “a scos de la naftalină” un selfie HOT pe care și l-a făcut în mașină în urmă cu câteva luni bune. Imaginea în care apare îmbrăcată într-o superbă rochie cu decolteu generos a fost însoțită de un mesaj pozitiv: “?Viața în roz”. Ca la un semnal, unii dintre internauți i-au lăsat numeroase comentarii negative, după cum puteți vedea și în galeria foto a articolului. Mai mult, o femeie i-a scris: “Urâtă mai ești”, iar bruneta a răbufnit și a pus-o la punct.

“Anișoara, norocul nostru este că dumneavoastră devordați de frumusețe și salvați Planeta” este răspunsul oferit de Adelina Pestrițu după ce a fost jignită.

Află și:  Adelina Pestrițu a făcut anunțul! Vedeta se gândește la al doilea copil: “Ne imaginam cum ar fi viața cu un frățior pentru micuța noastră”

“Ce urât ți se vad oasele…”, “Prea mult machiaj pe decolteu, horror, umărul drept… pitiriazis? sau nu ai întins bine crema?”, “Mare e grădina Lui Dumnezeu, poarta se deschide și mulți sar gardul. Vulpea dacă nu ajunge la struguri spune că sunt acri?”, “Ți-ai facut poză la oase?”, “Ești incredibil de frumoasă, te rog nu mai slăbi ?”, “Ești un schelet, dar foarte frumoasă ?” sunt doar șase dintre nenumăratele comentarii pe care le-a strâns postarea de mai jos a fostei prezentatoare de la Kanal D.

Adelina Pestrițu a fost aspru criticată după ce a publicat această imagine © Instagram
Adelina Pestrițu a fost aspru criticată după ce a publicat această imagine © Instagram

Nu rata: S-a aflat cât câștigă Adelina Pestrițu din contractele de publicitate! Vedeta aproape că-și poate cumpăra o garsonieră pe lună!