Adelina Pestrițu, apariție de senzație în Milano. Bruneta a purtat o ținută de 13.000 de euro

Publicat: 24/02/2020 | 19:42

Adelina Pestrițu, apariție de senzație în Milano. Bruneta a purtat o ținută de 13.000 de euro. Numai cizmele spectaculoase au costat 10.000 de euro.

Adelina Pestrițu își ia rolul de influencer în serios și bifează contracte avantajoase. Recent, bruneta a fost prezentă la Săptămâna Modei în Milano, unde a fost brand ambassador pentru Philipp Plein. Adelina nu a mers singură ci împreună cu soțul ei.

„Sunt tare încântată să vă anunț că, pentru a doua oară, am fost selectată de echipa Philipp Plein influencer-ul care să reprezinte România la Fashion Show-ul din cadrul Săptămânii Modei de la Milano. Prima experiență de acest gen alături de designer-ul internațional am petrecut-o la New York, unde împreună cu soțul meu i-am vizitat locuința din Manhattan, unde a organizat un super-party, urmând ca de această dată să fiu prezentă la Milano. Astăzi mi-am ales și outfit-ul. Vă spun doar că încălțările cântăresc în jur de 7 kg și sunt din ultima lui colecție, o piesă de rezistență despre care s-a vorbit îndelung la nivel mondial”, a scris Adelina pe Instagram, înainte de a decola spre Milano.

Pentru marele eveniment, Adelina a optat bineînțeles pentru un outfit de la Phillipp Plein. Iar apariția brunetei a fost una spectaculoasă! Cizmele, cu 9 catarame și mii de cristale, fac parte din cea mai nouă colecție a lui Philipp Plein și costă 10.324 de euro. Sacoul costă 1.750 de euro, iar geanta 1.125 euro. Adelina a reușit să atragă privirile tuturor. (CITEȘTE ȘI: ADELINA PESTRIȚU I-A DAT O LECȚIE UNEI FEMEI CARE A JIGNIT-O ÎN PUBLIC. MESAJUL TRANȘANT AL FOSTEI PREZENTATOARE)

De asemenea, vedeta a purtat, la un moment dat, și o mască de protecție de teama coronavirusului care a făcut victime în Italia.

Adelina Pestrițu, ținută de 13.000 de euro

Ar avea de ales între prezentator și jurat

După o binemeritată pauză, Adelina Pestrițu pare extrem de hotărâtă să revină pe micul ecran. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, vedeta s-ar afla în negocieri avansate cu Antena, dar și cu Kanal D. Mai multe zvonuri din piața media susțin că acesteia i s-au făcut două super-oferte.

Din câte se pare, oferta celor din Antenă a fost postul de prezentatoare a noului show matrimonial ”Mireasa”, care ar urma să înceapă la Antena 1. Iar cei din Kanal D i-ar fi propus vedetei postul de jurat la celebra emisiune ”Bravo, ai stil!”. (VEZI ȘI: ADELINA PESTRIȚU, ÎN GRAȚIILE IULIEI ALBU, PE COVORUL ROȘU: ”BRAVO EI, A REUȘIT ACEST LUCRU!”)