Adelina Pestrițu, apariție de senzație! Ce ținută a îmbrăcat în ziua în care a fost nașă

Publicat: 09/02/2020 | 21:27

Recent, Adelina Pestrițu și soțul ei au cununat o pereche de tineri îndrăgostiți. Adelina s-a aflat la prima experiență de acest gen și a vrut să facă totul ca la carte. La eveniment a purtat două ținute care au fost admirate de toată lumea.

Adelina Pestrițu și soțul ei au devenit părinți spirituali. Cei doi s-au aflat la prima experiență de acest gen și au avut ceva emoții. Alături de Virgil Steblea, vedeta a arătat incredibil. A ales pentru marele eveniment două ținute negre, care i-au pus în evidență culoarea măslinie a tenului și ochii verzi.

Prima ținută a Adelinei a fost o rochie neagră, scurtă cu o crăpătură pe picior și niște detalii la nivelul umerilor. Rochia aparține unui brend cunoscut și a fost accesorizată cu o pereche de cercei simpli. (CITEȘTE ȘI: ADELINA PESTRIȚU ȘI-A CÂȘTIGAT PRIMII BANI LA 19 ANI. SUCCESUL A ÎNCEPUT ÎN STRĂINĂTATE)

A doua ținută a Adelinei Pestrițu, cea de seară a fost tot un black dress. A optat pentru o rochi de gală, cu trenă, cu un umăr gol, pe care a accesorizat-o cu bijuterii din propria colecție.

Adelina a atras privirile tuturor și ținutele ei au fost admirate de toată lumea, inclusiv de fani de pe rețelele de socializare, care i-au lăsat o mulțime de comentarii pozitive. „Superbă din cap până-n picioare”, „Fara cuvinte…esti superba”, „Doamne…cât ești de frumoasă!”, au fost câteva din reacțiile pe care le-a primit vedeta.

Adelina Pestrițu își donează hainele

Adelina Pestrițu a declarat acum ceva timp că preferă să dea unele din hainele pe care le are, pentru a bucura și pe alții. „Am haine cărora nici măcar nu am îndrăznit să le rup eticheta… După un timp petrecut în dressingul meu, consider că e cazul să aibă un alt proprietar. Și fac cumva ca aceste haine să fie motiv de bucurie pentru alt fete care au nevoie sau care s-ar bucura de ceva nou…Mai am fete pe Facebook și pe Instagram care-mi scriu că-și doresc haine de la mine. Iar eu le răspund la mesaje. Și le trimit lucrurile pe cheltuiala mea. Apoi, îmi place să văd poze în care poartă hainele sau mesajele lor de bucurie. Sunt fete care poate nu-și permit o anumită pereche de încălțări, nu neapărat foarte scumpe”, a spus Adelina Pestrițu.