Adelina Pestrițu, afectată de coronavirus: „Mi-e frică”

Publicat: 09/04/2020 | 10:04

Adelina Pestrițu se află în autoizolare de pe 24 februarie și încearcă să-și ocupe timpul cu tot felul de activități, pentru ca această perioadă să treacă mai ușor pentru ea, dar și pentru familia ei. Cu toate acestea, vedeta mărturisește că se simte speriată de situația actuală și de-abia așteaptă să revină totul la normal. 

Deși pandemia de coronavirus i-a anulat proiectele și evenimentele din această perioadă, Adelina Pestrițu este bucuroasă că petrece mai mult timp alături de fetița ei, care este extrem de încântată să-și vadă mama acasă, în fiecare zi.

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Adelina Pestrițu a povestit că abia așteaptă să se termine toată această perioadă și să-și reia activitățile și nu a ezitat să spună că îi este de teamă de tot ce ține de epidemia de coronavirus.

„Mi-e dor de viața pe care o aveam înainte. Să mă văd cu cei dragi, prieteni, familie, să beau o cafea așezată la un coffee boutique în centrul orașului și să privesc oamenii de pe stradă, să conduc, să am întâlniri fizice cu cei cu care colaborez, să mă trezesc fără teamă, să nu mai am gânduri apăsătoare și nesiguranța zilei de mâine, să aud mai mult vești bune, să îmi pot face planuri pe termen lung. Mi-e dor de tot. Este o frică de necunoscut” a declarat vedeta, pentru sursa citată.

De asemenea, Adelina Pestrițu și-a îndemnat fanii să stea în case și să aibă grijă de ei și de sănătatea lor. De asemenea, Adelina a punctat faptul că este foarte important să ținem cont de toate măsurile impuse de autoritățile competente.

„Să rămână în casele lor, să aștepte liniștiți să treacă această periodă critică, să-și păstreze optimismul și să încerce să echilibreze teama și gândurile apăsătoare cu lucruri și activități care le aduc plăcere. Este important să ascultăm recomandările autorităților și să contribuim cu ce putem” a mai completat Adelina Pestrițu.