Adelina Pestrițu a petrecut de Revelion cu Gabriel și Ioana Tamaș. Ce ținută a purtat bruneta în noaptea dintre ani

Publicat: 01/01/2021 | 19:24

Adelina Pestrițu și soțul ei au decis să petreacă noaptea dintre ani în România. Cei doi nu au fost, însă, singuri ci împreună cu prietenii lor buni, cuplul Gabriel și Ioana Tamaș.

În timp ce alte vedete din showbiz-ul românesc au ales să petreacă Revelionul în destinații exotice precum Maldive sau Dubai, Adelina Pestrițu și soțul ei au decis să petreacă noaptea dintre ani în Poiana Brașov. Cei doi au intrat în noul an alături de prietenii lor de suflet, Gabriel și Ioana Tamaș.

În noaptea de Revelion, bruneta a optat pentru o rochie neagră, care i-a pus în evidență formele fără cusur, accesorizată cu o pereche de sandale în aceeași nuanță. La rândul ei, Ioana Tamaș a ales să poarte o salopetă neagră. Cele două cupluri s-au distrat pe cinste și au imortalizat momentele prețioase petrecute împreună.

Adelina Pestrițu a petrecut Revelionul alături de Gabriel și Ioana Tamaș

Adelina Pestrițu a fost infectată cu COVID-19

Adelina Pestrițu a contractat virusul ucigaș după ce a intrat în contact cu o persoană despre care nu știa că este infectată. Vedeta a rămas fără gust și fără miros și a decis să-și facă testul pentru COVID-19.

Din păcate, rezultatele au fost pozitive. Adelina Pestrițu a fost internată în spital și a făcut dezvăluiri despre experiența neplăcută prin care a trecut.

”Dragii mei știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață. Trecem prin toate. Ne mobilizăm, astfel încât să avem grijă, să rămânem sănătoși. Vreau să vă mulțumesc foarte frumos pentru mesajele pe care mi le-ați transmis.

Vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care le aveți vis-a-vis de această situație în care mă aflu, fără voia mea. Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult. Ulterior, am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult.

Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Totul s-a întâmplat treptat. Înainte de a intra în starea de panică, pe care cu siguranță cei care au fost depistați cu Covid 19, au trăit-o, am făcut singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus două lingurițe de miere și am observat că gustul dispare reptat. Trebuia să merg la un shooting.

M-am urcat în mașină, dar ulterior am contramandat totul și am sunat să mă programez la un test”, a mărturisit Adelina Pestrițu pe contul ei de Instagram.