Adele s-a topit pe picioare! Cum arată acum, după ce a slăbit 50 de kilograme

Publicat: 09/01/2020 | 11:43

Cântăreața Adele a reușit în sfârșit să scape de kilogramele în plus. Ani de zile ea a ignorata această problemă, iar apoi chiar dacă a încercat să mai slăbească părea că  dietele pe care le ținea nu aveau prea mult efect. Ori slăbea foarte puțin, ori după o perioadă scurtă se îngrășa la loc, chiar mai mult.(CITEȘTE ȘI: DE CE AU ”RUPT-O” DE FAPT ANDREEA ANTONESCU ȘI IUBI. DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)

La 31 de ani Adele a rușit să piardă peste 50 de kilograme cu ajutorul unei diete stricte și a unui antrenor personal. Cântăreața a ținut un regim strict numit The Sirtfood, care presupune în mare parte consumul numai de vegetale. Această dietă activează enzimele din corp și reglează metabolismul, astfel conducând la o lipsă de poftă de mâncare. Dulciurile și carnea sunt excluse din alimentație și sunt înlocuite, în mare parte, cu fructe, nuci, rucola, ceapă şi ţelină. (VEZI ȘI: ADELE ARE UN NOU IUBIT ȘI ESTE CELEBRU! ”AU O LEGĂTURĂ SPECIALĂ”)

Pe lângă dieta pe care a ținut-o, Adele a apelat și la ajutorul unui antrenor personal, cunoscutul Joe Wicks. Pe lângă el, artista a mai lucrat și cu antrenorul Dalton Wong, care este cunoscut în rândul vedetelor, pe care le-a ajutat să ajungă la dimensiunile ideale. Una dintre clientele lui a fost chiar Jennifer Lawrence, o bună prietenă a  lui Adele.

După toate aceste eforturi, cântăreața a reușit să slăbească. Atunci când s-a apucat de acest proces ea cântărea în jur de 95-100 de kilograme. Iar acum este aproape de nerecunoscut. Deși pare ca a avut un regim foarte strict, Adele a putut să se bucure de câteve lucruri care îi făceau plăcere, în ceea ce privește alimetația. Ea avea voie să mănânce ciocolată neagra și să bea vin roșu.