Adela Popescu, speriată de coronavirus, mesaj disperat pentru Radu Vîlcan: ”Cum naiba ai plecat tu fix acum???!

Publicat: 14/03/2020 | 18:07

În plină criză de coronavirus, Radu Vâlcan este plecat în Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru emisiuneas ”Insula Iubirii”. În astfel de condiții medicale extreme, cu atât mai mult cu cât România a intrat deja în Scenariul III al luptei împotriva epidemiei de coronavirus, Adela Popescu a postat un mesaj emoționat pe pagina sa de Instagram.

Vedeta îl întreabă pe Radu cum de a plecat din România tocmai în această perioadă, mărturisind că a rămas fără voce și că se descurcă foarte greu cu cei doi copii.

”Cum naiba ai plecat tu fix acum??? Asa cum stii am ramas si fara voce. Doamna Dr mi-a recomandat repaus vocal. Iti imaginezi cum ma descurc cu doi copii mici care nu asculta nici cand le vorbesc, dar cand nici asta nu mai pot? O sa-mi spui: “dar te ajuta maica-ta, maica-mea”. Iar eu o sa-ti raspund: “cum naiba ai plecat tu fix acum???“ Mor de nervi!”, a scris Adela Popescu în prima parte a mesajului.

”Cu toate astea sunt furioasa pe tine…”

Adela Popescu mai scrie că acceptă ideea că plecarea lui Radu Vâlcan era programată de multă vreme, însă recunoaște că este furioasă și că este cuprinsă de un sentiment de anxietate.

”Da, stiu, deplasarea e programata demult si da, stiu, ai plecat fix cu doua zile inainte sa se dezlantuie jihadul. Cu toate astea sunt furioasa pe tine… M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaintalnit si stiu ca la fundamentul lui sta lipsa ta. Stiu ca te uiti la stiri, dar cum se vede de aici n-are cum sa se vada de acolo. In fine… sper sa imi revina si vocea asta sa pot sa iti spun pe gura intr-o forma eleganta cam tot ce simt. ????”, a fost mesajul postat de Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.