Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri despre impasul din căsnicie: ”Nu ne-am vorbit o săptămână”

Publicat: 13/04/2021 | 11:47

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut dezvăluiri, în cadrul unui interviu, despre perioadele mai grele din căsnicie. Peste care, însă, au reușit să treacă cu brio.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite și sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi urmează să devină părinți pentru a treia oară și abia așteaptă să-l cunoască pe noul membru al familiei.

Puțini, însă, sunt cei care știu că la un moment dat căsnicia lor s-a aflat într-un impas. În ciuda faptului că par să formeze familia perfectă, cei doi au avut parte și de neînțelegeri și au existat perioade în care nu și-au vorbit. Din fericire, Adela Popescu și Radu Vâlcan au reușit să treacă peste orice obstacol și au gestionat cu brio situațiile neplăcute.

”Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă după o zi nici nu mai știam de ce ne-am certat. Și acum ne ciondănim destul de des, însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de nevoi ale copiilor”, a declarat Adela Popescu pentru Viva!

Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au deja doi copii, pe Alexandru, născut în 2016, și Andrei, născut în 2018. Iar acum… urmează să vină pe lume un nou membru al familiei. Marele anunț a fost făcut, în direct la TV, în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”, pe care Adela Popescu o prezintă alături de Cove.

Adela și Radu s-au gândit și la un nume pentru cel de-al treilea băiețel.

“Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate.

A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove”, s-a destăinuit viitoarea mămică.