Adela Popescu și Radu Vâlcan au ținut să se afle de la ei: „Nu ne-am imaginat că vom întâmpina aceste probleme”

Publicat: 16/02/2020 | 10:56

Invitați la „Trips & Tricks” – emisiune difuzată de Antena Stars – Adela Popescu și Radu Vâlcan au povestit experiențele prin care au trecut în vacanța de vis pe care au petrecut-o în Sri Lanka. O adevărată provocare, așa cum recunosc amândoi, plus unele probleme pe care nu le-ar fi anticipat atunci când au plecat din România.

Sunt zâmbitori, părinți fericiți și tot timpul îndrăgostiți. Expresia ”sacul și peticul” se potrivește de minune în cazul celor doi, iar Adela și Radu – chiar dacă recunosc că nu sunt niște părinți perfecți – fac totul pentru ca viața de cuplu să funcționeze ireproșabil.

“A fost foarte greu, Sri Lanka ne-a pus la încercare. Nu ne-am imaginat că vom întâmpina problemele pe care le-am întâmpinat. Cele 10 ore de zbor au fost o provocare. Când am ajuns, eram sfâşiaţi. Noi aşa facem, când plecăm: luăm cazarea pentru prima perioadă şi apoi, acolo, la faţa locului, luăm şi pentru următoarea perioadă. Caut locuri de cazare care au bucătărie şi grătar afară. Se spune că nu este bine să pleci cu copiii mici, pentru că ei oricum uită, dar această experienţă îi ajută în dezvoltarea lor. Sunt părinţi ai căror copii nu ştiu cum arată o raţă sau o oaie, pentru că nu îi duc la ţară. Nu suntem părinţi perfecţi! Încercăm să ducem spre perfecţiune de a ne creşte copiii. Pentru că nu ne-am născut părinţi, sunt lucruri care ne surprind la copiii noştri. În vacanţă, când amândoi ţipă în capul tău, îţi doreşti să te duci cu soţia sau cu soţul”, au mărturisit Adela Popescu şi Radu Vâlcan în timpul emisiunii.

Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu, fotografie incendiară pe Instagram

Întinsă pe pat, doar în bikini, Adela Popescu s-a lăsat pozată fără sutien. Așa cum era de așteptat, bărbații au apreciat în număr mare silueta de invidiat pe care o are, la 33 de ani, celebra artistă. Lângă fotografie, soția lui Radu Vâlcan a scris și un mesaj.

Andreea mi-a cumpărat zilele trecute un autobronzant sugerându-mi discret că am pielea albă și că ar fi bine să îl folosesc. Persuasivă cum o știu, în seara asta m-a și sunat.

– După scrub faci duş și te ștergi bine, bine. Când ești complet uscată dai cu sprayul. Mare atenție! Nu dormi cu pijamale groase cu manșete, chiloți tetra și șosete, că rămâi cu urme și arată ca naiba.

– Bun! Hai te pup și ne vedem mâine! Zic eu. Un gând nu-mi da pace, însă. De unde știe cum dorm eu îmbrăcată?”, a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul fotografiei.