Adela Popescu se pregătește să devină din nou mămică? Urarea ce i-a pus pe gânduri pe fani. „Să vină barza cu multă dragoste”

Publicat: 04/01/2021 | 08:05

Adela Popescu pare să aibă planuri mari pentru 2021. O postare făcută de vedetă în mediul online i-a pus pe gânduri pe fani și le-a dat de înțeles că se pregătește să devină pentru a treia oară mămică.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au reușit să își construiască o familie frumoasă și se bucură de cei doi copii pe care îi au. Viața celor doi s-a schimbat complet de când au devenit o familie. Iar cei mici le ocupă majoritatea timpului. (CITEȘTE ȘI: ADELA POPESCU ARE CURAJ! CUM ARATĂ VEDETA FĂRĂ NICIUN STROP DE MACHIAJ)

„Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă. Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat”,  a declarat Adela Popescu, în urmă cu ceva timp.

Adela Popescu, mămică pentru a treia oară?

Chiar dacă cei mici, Alexandru și Andrei, îi solicită destul de mult, Adela Popescu și Radu Vâlcan nu par că vor să se oprească aici. Recent, vedeta de la PRO TV a făcut o postare prin care a dat de înțeles că se pregătește să devină din nou mămică. (VEZI ȘI: ADELA POPESCU SUFERĂ DE O BOALĂ TERIBILĂ! CE DIAGNOSTIC I-AU PUS MEDICII DUPĂ CE S-A INTERNAT DE URGENŢĂ. MOMENTE DE PANICĂ LA PRO TV)

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Adela Popescu a primit o felicitare de la mama lui Radu Vâlcan. Femeia le-a urat un an nou cât  mai bun și le-a dorit „să vină barza”, iar toți cinci să fie fericiți. Este clar după această urare că familia lor o să aibă în viitorul apropiat mai mulți membri.

„Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniști și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce va dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka.”