Adela Popescu, probleme cu Andrei, mezinul familiei, în Sri Lanka. Anunțul făcut de artistă

Publicat: 05/01/2020 | 17:09

Adela Popescu și Radu Vâlcan au profitat din plin de timpul liber și au plecat într-o vacanță exotică, în Sri Lanka. Nu singuri, ci alături de cei doi copii ai lor, Alexandru și Andrei.

Citește și: ADELA POPESCU ȘI RADU VÂLCAN, PROBLEME DE SĂNĂTATE CHIAR ÎN ZIUA ANIVERSĂRII. APELUL FĂCUT DE CEI DOI SOȚI

Ultimul dintre micuți nu este deloc cuminte, iar artista a dezvăluit, mai în glumă, mai în serios, că ia în calcul ca mezinul familiei să rămână acasă cu bunicii în următoarea vacanță.

”Alexandru, ești o poezie! Andrei… și tu! ???? Deși, nu știu din ce motiv, nu te atrag desenele pe telefon. Dar aș vrea să știi, noi ne dorim tare de tot să te inițiem în tainele lor, măcar în timpul meselor. Mai exact, măcar în timpul meselor din vacanțe. Dacă nu, mamaie Doina te va iniția în tainele vacanţelor la țară, cât timp părinții tăi sunt în concediu. Măcar până faci doi ani. ???????????????? Mai glumim şi noi”, a scris Adela Popescu pe contul personal de socializare.

Adela Popescu a explicat de ce primul copil al cuplului poartă numele de Alexandru

Radu, soțul Adelei, a dorit ca primul născut al cuplului să poarte numele de Alexandru. Iar dezvăluirea a fost făcută, la momentul respectiv, chiar de fericita mămică.

Numele pe care l-am ales, de fapt a fost o dorinţă a tatălui lui… pe băieţel, pe bebeluş îl cheamă Alexandru Vâlcan. E un nume care îi place lui foarte mult, i-a plăcut dintotdeauna, este şi sfânt. E un nume necăutat, adică nu ne-am dorit ceva foarte sofisticat, dar, în acelaşi timp, are o semnificaţie aparte”, a mai spus Adela.

Citește și: ADELA POPESCU, MESAJ DE DRAGOSTE PENTRU RADU VÂLCAN: ”AI CURAJUL SĂ MERGI ȘI TU PÂNĂ LA CAPĂT PENTRU IUBIREA TA”

Citește și...